"У Запоріжжя їдемо за перемогою" - захисник БК "Кремінь" Максим Балашов

3.12.2015, 16:40 Переглядів: 2 592

"У Запоріжжя їдемо за перемогою" - захисник БК "Кремінь" Максим Балашов

4 грудня кременчуцький баскетбольний клуб зіграє з “Хортицею”

Завтра, 4 грудня, у Запоріжжі баскетбольний клуб “Кремінь” зіграє з місцевою командою. Заключний матч першого кола відбудеться о 20:00.

 

Перед грою “Кремінь” підсилився важким форвардом. Новачком нашої команди став 20-річний Богдан Ясиненко (203 см, 103 кг). Угоду укладено строком на місяць з можливістю продовження.

 

 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, молодий баскетболіст виступає на позиції важкого форварда та центровового. Богдан розпочав сезон у “Миколаєві”. Утім, він не зміг знайти себе в новому клубі, провівши в чемпіонаті федерації баскетболу України (ФБУ) лише шість матчів. Його середні показники складали: 10 хвилин, одне очко і підбирання.

 

Відзначимо, що Богдан є вихованцем маріупольської школи баскетболу. Після декількох років в дублі “Азовмашу” минулого року він перейшов до “Дніпра-Азоту”, який тренував чинний президент нашого клубу – Віктор Кобзистий.

 

Кременчуцька команда не може перервати програшну серію матчів. "Кремінь" вдома програв два матчі проти "Галичини" та "Говерли", а також не змогли перемогти столичний "Будівельник". Про “чорну смугу” клубна прес-служба запитала у захисника Максима Балашова:

 

 

У Запоріжжі Суперліга цього сезону добігає свого екватора, тому Максим, дай будь ласка свою оцінку виступам команди у першому колі?

 

– У нас молода команда і звичайно, що є багато над чим працювати. Хоча вважаю, що ту роботу, яка була зроблена на даний час, можна оцінити як задовільну. Так, ми програли домашні матчі західноукраїнським командам, з якими могли б набрати 4 очки, проте там були свої складнощі, про які всі прекрасно пам’ятають. У другому колі у нас буде більше домашніх матчів і, я гадаю, що ми зможемо потрапити у плей-офф навіть з третього місця.

 

Ти згадав про складнощі у матчах з «Говерлою» та «Галичиною», ні для кого не секрет, що проблема ця пов’язана із надто вологою підлогою залу ДЮСШ-2, через велику кількість уболівальників в залі і відповідний конденсат, проте ці складнощі були однаковими для обох команд. Тому питання, чого в цих матчах, на твою думку, не вистачило «Кременю» аби здобути позитивний для себе результат?

 

– Одна з головних наших проблем у тих матчах, це відсутність високих гравців. Ми не маємо навіть номінальних центрових. Ми граємо у більш швидкий та комбінаційний баскетбол, в який грати в тих умовах було просто неможливо. Суперники маючи у своєму складі багато високих гравців могли собі дозволити грати у повільний баскетбол з великою кількістю дальніх кидків, адже є кому вдало їх підбирати. В цьому аспекті нам було важче, що і зіграло ключову роль у наших поразках «Говерлі» та «Галичині».

 

Тепер питання особисто по тобі. Ти стартував досить упевнено, у грі з «Одесою» був справжнім лідером і практично сам обіграв одеситів у тому матчі. Далі ми бачили на майданчику бліду тінь того «одеського» Балашова. Ти проводиш більше всіх часу на майданчику, проте на цьому твої найкращі статистичні показники і завершуються. Чому так?

 

– Я повністю з цим згоден. Можливо, я трохи розслабився після тієї вдалої гри з «Одесою» і знизив до себе вимоги, можливо так відбувається через те, що наша ліга на даний час далеко не найсильніша. Також у мене були проблеми зі здоров’ям, це травми коліна та гомілкостопу, проте я упевнений, що дуже скоро наберу свою оптимальну форму і все буде гаразд.

 

З яким настроєм команда їде до Запоріжжя?

 

– Лише перемагати. Ми завжди, на будь-яку гру налаштовуємось лише на перемогу. Буде складно, адже «Хортиця» підсилилась, зокрема це Денис Іванов та начебто якийсь американський розігруючий і під кільцем в них є кому боротися. Але я гадаю, що за рахунок нашої швидкості ми повинні вирішити долю цього матчу на свою користь.

 

На твою думку, чи зможе хтось нав’язати у цьому сезоні боротьбу «Дніпру»?

 

– Звичайно, що у «Дніпра» наразі є певні переваги над рештою суперників, це і великі хлопці під кільцем, і стабільний склад, в якому вони виступають вже не один рік. В принципі і з «Дніпром» можна грати і перемагати. Якщо згадати нашу зустріч у Дніпропетровську, то дві перші чверті була рівна гра. У другому колі, я гадаю, що «Дніпру» не буде вже так легко, та ж «Галичина» чи «Говерла» цілком спроможні обіграти цей «Дніпро». Ну а ми будемо намагатися зробити це вже 13 грудня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх