У Кременчуці від мера вимагають зупинку, «зебру» та знизити ціни на проїзд

18.01.2016, 11:02 Переглядів: 4 548

На вихідних на сервісі електронних петицій з’явилися три нові вимоги від мешканців до міської влади

У Кременчуці від мера вимагають зупинку біля спорткомплексу Sport Life, «зебру» на перехресті вул. Чкалова та Щорса, а також знизити ціни на проїзд через здешевлення пального.

 

15 січня Олена Власенко розмістила прохання встановити світлофор (чи зробити "зебру") на перехресті вул. Чкалова та Щорса, аргументуючи це частими випадками ДТП.

 

«Колишній мер О. Бабаєв навіть дав письмову обіцянку встановити світлофор, але цього не сталось», – зазначає кремечужанка. – «Раніше там стояв світлофор, який прибрали несанкціоновано, тож дуже просимо встановити новий, або хоча б прокладіть «зебру». Багато дітей по дорозі до ЗОШ №1 долають це перехрестя кожного ранку». За вихідні ініціативу Олени підтримало 13 чоловік.

 

Раніше ДАІ називала перехрестя вул. Чкалова й Щорса найнебезпечнішим «безсвітлофорним» перехрестям у Кременчуці.

 

16 січня кременчужани звернулись до Малецького ще з двома проханнями. 5 чоловік підтримали ініціативу Олександра Горлова, який просить мера: «Віталій, зробіть зупинку біля спорткомплексу «Спортивне життя». Яка і так фактично вже існує». З 5 січня мешканці міста, за ініціативи Владислава Крилова, уже голосують за встановлення світлофора в районі зупинки «А.Ковальова». Зібрано 230 підписів з 250 необхідних. Також з 10 січня 70 голосів набрало прохання про встановлення біля того ж спорт-комплексу «лежачого поліцейського».

 


 

В найсвіжішій петиціі пропонується «рассмотреть снижение цены на проезд в городском транспорте пропорционально к снижению цены на топливо на момент принятия решения о повышении цены;

 

- провести прозрачный расчет, с учётом стоячих пассажиров;

- дать публичный ответ по принятым мерам». З таким зверненням виступив Богданов Дмитро. На ранок 18 січня його ініціатива набрала лише 5 голосів.

 

Як раніше повідомляв ТелеграфЪ, можливість писати електронні петиціі меру зявилась у містян 5 січня. Відтоді на сайті 17 петицій.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх