У Кременчуці нова патрульна поліція перевірятиме законність продажу алкоголю

1.03.2016, 17:30 Переглядів: 4 600

Вчора до управління торгівлі вже звернулись двоє «ображених» підприємців

 

 

 

Нові копи слідкують не лише за дотриманням правил дорожнього руху, а й мають усі повноваження перевірити ліцензію і дозвільні документи підприємців, які здійснюють продаж алкогольних напоїв у вечірній час. Про це повідомила начальник управління торгівлі Людмила Жорняк на апаратній нараді в меріїї.

 

За її словами, вчора, 29 лютого, до управління торгівлі звернулось двоє власників невеличких магазинів Крюкова. Вони були здивовані тим, що вночі до них завітали патрульні і спитали, чому їх заклади працюють в такий пізній час, та чи є у них дозволи на цілодобову торгівлю і ліцензія на продаж алкоголю. Це настільки шокувало власників магазинів, що, незважаючи на наявність всіх документів і дозволів, вони вирішили пересвідчитись, чи патрульні вповноважені на такі перевірки.

 

- Так, поліцейські мають на це повне право, - запевнила Людмила Жорняк, - направлена така робота на зменшення кількості нетверезих людей і, звичайно, зменшення випадків продажу алкоголю неповнолітнім.

 

Незважаючи на допомогу копів начальник управління зазначила, що вони працюють у звичному режимі, і комісійні рейди не припиняють, хоч і надіються на зменшення випадків стихійної та несанкціонованої торгівлі, з появою патрульних.

 

Місця незаконної торгівлі будуть внесені до маршрутів патрульних поліцейських, оскільки наразі фактів продажу продовольчих товарів невідомого походження стало значно більше, повідомляє прес-служба мерії.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх