Невідомі пошкодили банер із зображенням загиблого Героя Артема Носенка

20.12.2016, 15:23 Переглядів: 3 985

Невідомі пошкодили банер із зображенням загиблого Героя Артема Носенка

Банер повісили у річницю смерті кременчужанина

У ніч з 18 на 19 грудня на вул. Соборній, 11 у Кременчуці пошкодили банер із зображенням загиблого Героя Артема Носенка. Банер встановили у річницю загибелі Артема (15 грудня — ред.) волонтери та бойові побратими.

- Невідомі порізали банер на будинку, де жив Артем, - розповіла волонтер Інна Пугач, - Рівно рік тому ми попрощалися з одним з наших захисників – 24-річним розвідником Артемом Носенко, позивний «Шустрий». Хлопець з нашого міста. Вчився у школі №10, потім в університеті ім.Остроградського. 15 грудня 2015 року загинув на війні від кулі снайпера, в районі Павлопіля Донецької обл. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню. Рік – це зовсім не час. Рідним болітиме все життя. Без терміну давності. Все, що ми можемо – пам’ятати та підтримувати. Тому до трагічного 15 грудня співробітники госпіталю та бійці-АТОвці підготували постер зі словами подяки батькам Героя. Розмістили у будинку, де він проживав. Минулої ночі постер, з якого посміхався Артем, порізали вандали... І є підстави казати, що це зробила не рука хулігансько-підліткова, а рука дорослої людини. Дорослої, злої та такої, що усвідомлює свої дії. Моторошно...

За словами Інни Пугач, до правоохоронців вони ще не зверталися, але найближчим часом напишуть заяву.

 

Про Героя

 



Артем Носенко народився 28 жовтня 1991 року у Світловодську, потім з сім'єю переїхав до Кременчука. Після закінчення школи №10 в 2009 році вступив до Кременчуцького національного університету. У 2014 році отримав диплом бакалавра за спеціальністю «системна інженерія».

Артем служив старшим солдатом роти глибинної розвідки у 131-м розвідувальному батальйоні. 24-річний кременчужанин загинув від кулі снайпера 15 грудня 2015 року у Павлопілі Донецької області. Похований на Свіштовському кладовищі.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх