«Сучасна медицина не може бути безкоштовною» – мер

25.01.2017, 08:03 Переглядів: 3 746

Бюджет Кременчука може дозволити собі лише мінімальний набір послуг та мінімальний пакет медикаментів у лікарнях, вважає посадовець

Мер Віталій Малецький 24 січня під час зустрічі із колективом 4-ї лікарні озвучив своє бачення розвитку медицини у Кременчуці. На його думку, бюджет міста може дозволити створити собі лише певну базу із мінімальним пакетом послуг та ліків.

 

«Ми розуміємо, що медицина має стати сучасною. Щоб реформа була не лише на папері, вона має бути в  реальності, яку може відчути кожен кременчужанин. Зайти в сучасний медзаклад, отримати медичну послугу, можливо, платну, в тому числі. Мене критикують деякі журналісти за те, що Малецький націлює людей платити за медицину. Сучасна медицина – ефективна, високоякісна, не може бути безкоштовною. Або за неї дуже багато має заплатити бюджет. Ми хочемо створити базу – це приміщення, обладнання, заробітна плата та мінімальний пакет медпослуг та мінімальний пакет медикаментів.  Це те, що бюджет може наразі собі дозволити.  Далі людина вже сама обирає, яким чином їй лікуватись», - зазначив мер.

Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх