У Кременчуці обрали супер-ялинку - загадкову та чарівну

25.01.2017, 11:40 Переглядів: 4 114

У Кременчуці обрали супер-ялинку - загадкову та чарівну

Вітаємо переможців цьогорічного конкурсу!

У Кременчуці підвели підсумки цьогорічного конкурсу на найкращі ялинки серед підприємців міста. Як повідомляє прес-служба виконкому, 24 січня мер міста Віталій Малецький привітав переможців та вручив їм дипломи.

 

Конкурс на найкращі ялинки цього року проходив під лозунгом «Даруємо тобі, наш Кременчук, чудові прикраси у новорічний час».

 

 

Переможці:

 

«Супер ялинка» - готель «Кремінь», товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпродторгсервіс», директор Кожарський Валерій Миколайович - За краще оформлення приміщення та створення образу загадковості і чарівності.

 

У Кременчуці обрали супер-ялинку - загадкову та чарівну

 

«На краще оформлення новорічної ялинки у приміщеннях об’єктів торгівлі м. Кременчука» серед магазинів нагородити наступними дипломами:


ІІІ місце - ТРК «Європа», ТОВ «Градосфера» (генеральний директор Балим Олег Іванович) - за вишуканість святкового дизайну закладу та створення образу «Казковий настрій».


ІІ місце - Публічному акціонерному товариству «Нова лінія» (директор Шевченко Тарас Володимировичу) ТЦ «Нова лінія» - за створення святкового новорічного настрою та кращу новорічну ялинку, розташовану у закладі торгівлі.


І місце - ТРК «Галактика», товариство з обмеженою відповідальністю «ТРК Кременчук» (директор Козін Юрій Володимирович)  - за створення образу «Новорічна казка» та атмосфери  загадковості й чарівності  у торговельному залі.

 

У Кременчуці обрали супер-ялинку - загадкову та чарівну

 

«На краще новорічне оформлення біля об’єктів торгівлі, ресторанного бізнесу та сфери послуг м. Кременчука», нагородити наступними дипломами:


ІІІ місце - ФО-П Лячневій Юлії Олександрівні (Кафетерій «Bumble coffee») - за святкове оформлення вітрини та створення образу домашнього затишку у закладі.


ІІ місце - ФО-П Данилець Тетяні Сергіївні( Кафе «Кофан», вул. Соборна,3) за створення святкового домашнього затишку та образу чарівності присвоюється.


І місце - Львівській майстерні шоколаду в м. Кременчуці - за створення домашнього затишку та образу «Новорічна казка».

 

У Кременчуці обрали супер-ялинку - загадкову та чарівну

 

«Особливі відзнаки»:


1. ФО-П Рассказовій Олесі Володимирівні (Салон краси „Тет-а-тет”) за вишуканість дизайну та створення образу «Казковий настрій».
2. ФО-П Тітовій Олені Миколаївні (Магазин «Піжон») - за стиль, елегантність та вишуканість в оформленні фасаду закладу торгівлі.
3. ФО-П Скідан Галині Іванівні (Салон «Галина») - за вишуканість дизайну та створення образу «Казковий настрій».
4. Приватному підприємству  «Град-Інвест» (директор Михайленко Валентина Володимирівна)ТЦ «Мега» - за створення святкового новорічного настрою для відвідувачів.
5. ФО-П Данилець Тетяні Сергіївні (Кафе «Кофан», вул. Соборна, 32/29) - за вишуканий дизайн та креативну новорічну ялинку.
6. КЗК «Кременчуцька міська централізована бібліотечна система для дітей»(директор Вологодська Ірина Валеріївна) - за святкове оформлення вітрини та створення краси дитячими рученятами.

 

Дипломи учасників були вручені:


1. ФО-П Шамрай Олені Василівні (Ресторан «Україна») - за створення святкового новорічного настрою та краще новорічне оформлення серед закладів ресторанного господарства.
2. Центру культури, спорту і дозвілля  «Нафтохімік» ПАТ«Укртатнафта» (директор Лукаш Лариса Олександрівна) - за створення святкового новорічного настрою для відвідувачів.
3. Товариству з обмеженою відповідальністю "Крюківчанка"(директор Чапенко Надія Григорівна) Ринок "Крюківчанка" - за створення святкового новорічного настрою для жителів мікрорайону.
4. Реквізитруму «Задзеркалля» - за багатогранність, вишуканість та створення святкового новорічного настрою для відвідувачів.
5. ФО-П Мєльнику Олександру Володимировичу (Кафе «Варенична №1») - за креативне оформлення закладу та створення святкового новорічного настрою для відвідувачів
6. Комунальному підприємству «Благоустрій Кременчука» (директор Василенко Віктор Васильович) - за  краще новорічне оформлення та створення святкового новорічного настрою для трудового колективу та відвідувачів

Автор: Ирина Серёгова Джерело фото: прес-служба виконкому
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх