«Треба це було робити раніше». Малецький прокоментував облаштування Алеї Пам’яті

Сьогодні, 16:29 Переглядів: 916

Відомо, що під час офіційного відкриття Алеї у родичів загиблих кременчуцьких військових виникали питання або невдоволення щодо благоустрою паркової території. Також жителі Кременчука висловлювали думки, що створення Алеї на сьогодні є передчасним

За словами міського голови Кременчука Віталія Малецького, «абсолютна більшість» тих, хто брав участь у створенні Алеї Пам’яті, підтримали запропоновану концепцію, яка наразі вже втілена у парку Слави. Про це він повідомив на засіданні виконавчого комітету 20 серпня. 

Відомо, що під час офіційного відкриття Алеї у родичів загиблих кременчуцьких військових виникали питання і невдоволення щодо благоустрою паркової території. 

— У нас були дискусії на сесії міської ради як розміщувати, де розміщувати, чи друкувати, чи кольорове. Приходила група родичів загиблих, попросили робити не чорно-білі, а кольорові. Алея, на жаль, постійно поповнюється. Ніхто ні з чим не поспішав, просили родичі, щоб ми максимально швидко це зробили. Треба це було робити раніше, — сказав міський голова. 

Нагадаємо, біля Алеї Пам’яті кременчуцька влада планувала зробити благоустрій території — замінити стовпи, встановити відеоспостереження та освітлення. Також там заасфальтують доріжку від зупинки громадського транспорту до самої Алеї. Комунальне підприємство «Благоустрій Кременчука» замовило послугу ремонту дорожнього покриття у зонах відпочинку зі встановленням бордюрів у парку Слави. Вартість робіт — понад 63 тис. грн.


Автор: Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх