Реконструкцію вокзалу закінчать вчасно - до Дня міста. Проте ні каплички, ні фонтану на привокзальній площі не буде

10.08.2005, 17:08 Переглядів: 1 792
Триває реконструкція міського залізничного вокзалу. За словами віце-мера Кременчука Сергія Бутка, будівельники обіцяють, що оновлений вокзал буде готовий до Дня міста, тобто до 29 вересня. Однак вже зараз відомо, що ні каплички, ні фонтану з водопадом до цієї дати на привокзальній площі не буде. “Капличку не збудують.

Триває реконструкція міського залізничного вокзалу. За словами віце-мера Кременчука Сергія Бутка, будівельники обіцяють, що оновлений вокзал буде готовий до Дня міста, тобто до 29 вересня. Однак вже зараз відомо, що ні каплички, ні фонтану з водопадом до цієї дати на привокзальній площі не буде. “Капличку не збудують. Це просто технічно не можливо. Крім того, таке завдання будівельникам і не ставилося. Можливо її збудують згодом”, - каже Сергій Бутко.
Віце-мер додає, що не буде збудовано і фонтан, про який так багато говорять кременчужани: “Всі кажуть, а його навіть в проекті не було”. Натомість Сергій Бутко запевняє, що привокзальна площа суттєво зміниться. Зокрема, паркувальна зона буде розділена деревами. З понеділка будівельники вже почали завозити чорнозем. Крім того, віце-мер зазначає, що в оновленому вокзальному приміщенні будуть відремонтовані касові зали, зал очікувань тощо. Здійсниться також ще одна мрія пасажирів і працівників вокзалу – в оновленому будинку запрацює туалет.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх