Міжміські маршрутки відправлятимуться від автовокзалу

11.08.2005, 15:08 Переглядів: 1 973
Перенести стоянку мікроавтобусів, які здійснюють міжміські перевезення, від площі перед Палацом культури “Кредмаш” міська влада планувала давно. Постанову про заборону паркування маршрутних таксі у цьому місці санепідемстанція винесла ще кілька тижнів тому. Головні претензії санепідемслужби до перевізників – відсутність туалету та неузгоджене місце миття машин, що забруднює навколишнє середовище. Тож 9 серпня розпорядження про перенесення стоянки підписав міський голова Микола Глухов.

Перенести стоянку мікроавтобусів, які здійснюють міжміські перевезення, від площі перед Палацом культури “Кредмаш” міська влада планувала давно. Постанову про заборону паркування маршрутних таксі у цьому місці санепідемстанція винесла ще кілька тижнів тому. Головні претензії санепідемслужби до перевізників – відсутність туалету та неузгоджене місце миття машин, що забруднює навколишнє середовище. Тож 9 серпня розпорядження про перенесення стоянки підписав міський голова Микола Глухов. Невдоволеним підприємцям-маршрутникам порадили переглянути закон України “Про транспорт”, 42 стаття якого зобов’язує власників транспортних засобів, які здійснюють міжміські перевезення, виїжджати та повертатися лише від міського автовокзалу.
Проте на ранок середи, маршрутки все ще відправлялися від Палацу культури. Аби змусити виконати розпорядження, виконком має намір звернутися за допомогою до правоохоронців.
- До речі, тепер кожен пасажир отримуватиме квиток, який гарантуватиме, що він застрахований – запевняє начальник управління транспорту та енергетики міськвиконкому Володимир Кургаєв.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх