Допомогу на поховання учасникам бойових дій чекаємо з області

11.08.2005, 15:08 Переглядів: 2 153
Сьогодні на сесії облради депутати мають затвердити рішення про виділення районним бюджетам додаткових коштів на поховання учасників бойових дій. За даними спеціалізованого комбінату ритуальних послуг, у Кременчуці на повернення коштів чекають 84 особи, які поховали ветеранів..

У поточному році відшкодування за поховання учасника бойових дій проводиться за рахунок обласного бюджету, на що для Крюківського району вже виділено 7 тис. 164 грн., а для Автозаводського – 11 тисяч гривень. «До нас звернулося більше 100 осіб, які здійснили поховання учасників бойових дій у січні-серпні поточного року, - розповідає Наталя Маньківська, провідний економіст КП «Ритуальні послуги», - а повернули ми кошти лише 29 особам. Сума компенсації за одне поховання – від 536 грн.70 коп. Порядок повернення коштів наступний: особа звертається до нас з заявою та необхідними документами (ксерокопія свідоцтва про смерть, ксерокопія документа, що затверджує статус учасника бойових дій, ідентифікаційний код померлого, довідка про адресу, де був зареєстрований померлий, рахунок та касовий чек, що підтверджує оплату отриманих послуг безпосередньо в КП «Ритуальні послуги»), ми направляємо документи в район, отримуємо кошти на рахунок і виплачуємо їх заявникам. У минулому році ми відшкодували 84 тисячі грн. за поховання 251 померлого. Цього року люди обов’язково отримають кошти, затрачені на поховання учасників бойових дій, хоча і несвоєчасно'.
Як повідомили «Телеграфу» у міському фінвідділі, більш активна виплата коштів розпочнеться приблизно через два тижні після прийняття облрадою відповідного рішення.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх