Ціни на ветеринарні аналізи підвищились

11.08.2005, 15:08 Переглядів: 1 716
Проте на вартість продукції це не вплине.

З першого серпня продавці за ветеринарну експертизу продукції сплачують більше. “Ми не змінювали ціни з 2001 року. За цей час вартість матеріалів, необхідних для аналізів, значно зросла. Окрім того виросли і заробітні плати. Тому були зроблені перерахунки і затверджені нові ціни. Розцінки на ветеринарні аналізи збільшились не набагато. Наприклад, вартість експертизи м’яса зросла з 5,17 грн. до 6,28 грн., риби – з 2,73 до 3,92 грн., молока – з 0,96 коп. до 1,18 грн. Порівняно з іншими містами по області це мізерні ціни. Там ці розцінки більші в півтора-два рази ”, - каже головний ветеринарний лікар Кременчука Юрій Сливка.
Проте підвищення цін на ветаналізи не вплине на вартість продукції. Принаймні так стверджують працівники ринку. Начальник лабораторії ветекспертизи центрального ринку Тетяна Сливка каже, що новими розцінками обурювались лише ті, хто торгує курятиною. “Раніше вони платили 0,37 коп., а зараз ця ціна зросла в чотири рази і становить 1,53 грн. Вони обурюються, але гроші платять”, – каже вона.
Більшість продавців до збільшення цін поставились з розуміннням – тарифи на ветекспертизу не підвищувались вже п'ять років.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх