Миргородці зустріли Президента, який прилетів на Сорочинський ярмарок, та поінформували його про проблеми міста

17.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 695
По прильоту до Миргорода 17 серпня, по дорозі на Національний Сорочинський ярмарок, Президент України Віктор ЮЩЕНКО спілкувався з миргородцями, які зустріли його на летовищі. Близько 300 миргородців, з яких 70 – члени Української народної партії, прийшли, щоб розповісти Президентові про міські проблеми та про зловживання владою міським головою Олександром ПАУТОВИМ, а також про упередженість роботи обласної комісії, яка 8-10 червня ц.р. перевіряла факти діяльності міської влади, викладені у скаргах Координаційної ради політичних партії та громадських організацій м.

За інформацією голови Миргородської міської організації Української народної партії Степана МАРЧЕНКА, В.Ющенкові розповіли про дії та рішення миргородської влади, очолюваної О.ПАУТОВИМ, які суперечать інтересам громади, та вручили пакет документів, які це підтверджують.

Президента в Миргороді зустрічали і найвищі посадовці Полтавської області та Миргородського району. Вигуки „Ганьба!” миргородці адресували першому заступникові голови Полтавської облдержадміністрації Вікторові ІНОЗЕМЦЕВУ, під егідою якого в Миргороді працювала робоча група, що перевіряла викладені у скаргах факти порушень міським головою прав громадян (щодо фінансування об’єктів будівництва, виділення земельних ділянок,  ліквідації закладів освіти, ігнорування звернень громадськості та ін.) та фактично виправдала міського голову.

Як уже повідомляла прес-служба Української народної партії, напередодні перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Віктор ІНОЗЕМЦЕВ, начальник управління внутрішньої політики ОДА Олексій ЗАЙЧЕНКО та голова Миргородської райдержадміністрації Леонід ЯРИНИЧ були присутні на засіданні Координаційної ради прибули, намагаючись владнати конфлікт між миргородською громадськістю та міською владою до приїзду В.ЮЩЕНКА. Проте члени Коордради висловили недовіру обласній владі та підтвердили свої наміри блокувати проїзд до Сорочинського ярмарку Президента, щоб привернути його увагу до місцевих проблем.

Настя ТОПОЛЯ.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх