Мер відповів ... як конкурент можливому конкуренту

25.08.2005, 12:08 Переглядів: 1 617
У відповідь на запит “Телеграфа” кременчуцький міський голова Микола Глухов провів прес-конференцію.
Микола Глухов пропонує Капліну закласти своїм гранітом хоч всю площу Незалежності

Мер відповів на три питання нашої газети, прокоментувавши міським журналістам висловлювання підприємця Володимира Капліна, який раніше в контексті партійних розборок “Нашої України” згадував міське керівництво. Він же не виключав можливості балотуватися на посаду мера.
Отже, пан Каплін заявляв, що ніби-то пропонував особисто міському голові свої послуги (фірма “Володимир”) в облаштуванні доріг природним каменем, на що міський голова, не погодився. По-друге, він звинуватив міського голову в безгосподарності, а конкретно в закопуванні коштів у водовід на Занасипу. І по-третє, Володимир Каплін сказав пресі, що фірму “Володимир” ніколи не запрошували для участі в тендерах.

“Эх, дороги!...”

Володимир Каплін скаржиться, що йому не дали відремонтувати ні шматочка вулиці

Мер каже, що з огляду на те, що матеріали у “Володимира” природні - граніт, а це надовго і серйозно - то пропозиція дуже цікава. Але обсяг коштів, який виділяється на ці потреби місту, не дозволяє виконати жоден запланований об’єкт за цінами цієї фірми. Пан Глухов вважає, що керівник фірми “Володимир” вчинив некоректно, коли підняв це питання, оскільки свого часу він відмовився на пропозицію влади зробити подарунок місту і облаштувати площу Незалежності до Дня міста.
Мер сказав, що виділить “Володимиру” будь-яку ділянку дороги, яка потребує ремонту: “кілометр, півкілометра, чи півтора”, якщо той погодиться допомогти місту фінансово, поклавши свої матеріали.

Водовід

Зариті труби – це не безгосподарність міської влади, запевняє Микола Глухов. Це - планова робота з вирішення питань стабільного водозабезпечення мешканців. Частина водоводу, який би вирішив питання постачання питної води в Крюків залишалася недобудованою, оскільки насамперед кошти вкладалися в якість, коли вперше виникли проблеми у 2001 році. А з 2003-го стали приділяли увагу забезпеченню водою Крюківської сторони міста, де вода подавалася за графіком. З побудовою минулого року ємності на 5000 кубометрів, напруга з подачею води була знята, але від графіка відмовитися не вдалося. У нічний час, коли вода набирається в цей резервуар, частина мешканців позбавлена можливості споживати воду. Відновити цілодобове водопостачання можна,  лише добудувавши водовід, з’єднавши точки на ЗЗБШ і точку дюкера біля мосту. Це програма, яку почали виконувати ще у 80-і роки. Вартість об’єкту близько 15млн грн. Мер каже, що зараз вживаються всі заходи, щоб закінчити основні роботи у цьому році.

Тендери

“Ми, як виконком, ні одну організацію не запрошували спеціально на тендер,- каже Микола Глухов.- Це пряме порушення законодавства України. Хто хоче брати участь, відслідковує інформацію в ЗМІ та інтернеті”. Отож, пану Капліну мер порадив звертати увагу на оголошення, якщо той хоче брати участь у тендерах.
Мер відкидає, що прес-конференцію він влаштував на знак протистояння “проти підприємця, який працює в місті”. Як про конкурента на майбутніх виборах Глухов про Капліна не говорив. Він запевнив, що не опуститься до того, щоб коментувати особистості.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх