День Незалежності пройшов не помітно

1.09.2005, 23:09 Переглядів: 1 814
Як і обіцяло керівництво країни всім її мешканцям, цього року святкування Дня Незалежності “стало дійсно всенародним, у новому, можливо, незвичному форматі". Схоже, суть цих слів для кременчужан полягає в тому, що як такового, найбільшого свята країни в місті помічено майже не було. Всенародним його можна було назвати лише через те, що величезні товпи кременчужан просто прогулювалися центром міста, очікуючи на концерт чи на фейєрверк. Останнього, взагалі, не планувалося, а ось концерт містечкові виконавці влаштували на сцені Придніпровського парку.

Як і обіцяло керівництво країни всім її мешканцям, цього року святкування Дня Незалежності “стало дійсно всенародним, у новому, можливо, незвичному форматі'. Схоже, суть цих слів для кременчужан полягає в тому, що як такового, найбільшого свята країни в місті помічено майже не було. Всенародним його можна було назвати лише через те, що величезні товпи кременчужан просто прогулювалися центром міста, очікуючи на концерт чи на фейєрверк. Останнього, взагалі, не планувалося, а ось концерт містечкові виконавці влаштували на сцені Придніпровського парку.
Більшость опитаних “Телеграфом” кременчужан святкування не сподобалося.
Імовірніше, що в мерії всі кошти і сили економлять на святкування Дня міста, яке  відбудеться наприкінці вересня. Тоді обіцяють і концерт зірок української естради на площі перед пам”ятником Володимира Леніна, і фейєрверк.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх