Начальника Південої залізниці в Кременчуці планують освістати

6.09.2005, 08:09 Переглядів: 2 181
Під час відкриття оновленого залізничного вокзалу станції Кременчук, який заплановано здати в експлуатацію напередодні Дня міста (29 вересня), вільні профспілки будуть заглушати виступ керівника Південої залізниці Григорія Бойка свістками. Про це повідомив голова вільних профспілок машиністів депо “Кременчук” Сергій Москалець.
В такий спосіб члени вільної профспілки Південної залізниці продовжать оголошену первого вересня акцію протесту, викликану грубими порушеннями конституційних норм. Нагадаємо, члени вільних профспілок вимагатимуть скасувати постанову Ради "Укрзалізниці" від 26 травня 2000 року, відповідно до якої оздоровчі і лікувальні установи в Євпаторії і Миргороді, без повідомлення і узгодження з Вільними профспілками були передані Дорпрофсожу.

Під час відкриття оновленого залізничного вокзалу станції Кременчук, який заплановано здати в експлуатацію напередодні Дня міста (29 вересня), вільні профспілки будуть заглушати виступ керівника Південої залізниці Григорія Бойка свістками. Про це повідомив голова вільних профспілок машиністів депо Кременчук Сергій Москалець.

В такий спосіб члени вільної профспілки Південної залізниці продовжать оголошену первого вересня акцію протесту, викликану грубими порушеннями конституційних норм. Нагадаємо, члени вільних профспілок вимагатимуть скасувати постанову Ради 'Укрзалізниці' від 26 травня 2000 року, відповідно до якої оздоровчі і лікувальні установи в Євпаторії і Миргороді, без повідомлення і узгодження з Вільними профспілками були передані Дорпрофсожу. Крім того вільні профспілки вимагають рівного ставлення керівництва дороги до вільних і звичайних профспілок.

Про оголошене з другого вересня голодування на Привокзальній площі Кременчука самого Сергія Москалеця мова поки, що нейде. “Рада профспілки вирішила, що оголошувати голодування ще зарано. З початку освістаємо, потім, у випадку невиконання наших вимог, подальші акції будуть продовжені у Києві. В перших числах жовтня ми плануємо пікетувати Адміністрацію Президента. А там, може справа дійде і до голодування”,- каже голова вільних профспілок машиністів депо Кременчук Сергій Москалець.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх