Медикам добавили грошей

7.10.2005, 09:10 Переглядів: 1 906
Міська медицина, яка має доволі обмежене фінансування, днями з бюджету міста додатково отримала 652 тисячі гривень. Таке рішення прийняли міські депутати напередодні Дня міста, повідомляє прес-служба міськвиконкому.
Як повідомив завідуючий міським відділом охорони здоров’я Валерій Литвиненко, ці кошти будуть використані у ІV кварталі поточного року: “300 тисяч гривень ми направимо на закінчення капітального ремонту інфекційного відділення  дитячої лікарні. 30 тисяч гривень – на введення в дію котельні із заміною парового котла першої міської лікарні.

Міська медицина, яка має доволі обмежене фінансування, днями з бюджету міста додатково отримала 652 тисячі гривень. Таке рішення прийняли міські депутати напередодні Дня міста, повідомляє прес-служба міськвиконкому.
Як повідомив завідуючий міським відділом охорони здоров’я Валерій Литвиненко, ці кошти будуть використані у ІV кварталі поточного року: “300 тисяч гривень ми направимо на закінчення капітального ремонту інфекційного відділення  дитячої лікарні. 30 тисяч гривень – на введення в дію котельні із заміною парового котла першої міської лікарні. 80 тисяч гривень ми плануємо виділити на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для автомобілів лікувальних закладів, які обслуговують населення. 26 тисяч гривень буде виділено травматологічному пункту третьої міської та дитячої лікарень для надання невідкладної цілодобової допомоги населенню. Незалежно з якою травмою поступила людина, 'швидка допомога' направить її до травмпункту, де їй буде надано безкоштовно першу медичну допомогу. На 24 тисячі гривень буде закуплено медичних інструментів для амбулаторії сімейної медицини”.
До речі, міська влада  щороку знаходить додаткові кошти на покращення  матеріального стану медичної галузі. Так, за останні кілька років на придбання обладнання для лікувальних закладів Кременчука з бюджету міста  було виділено мільйон гривень, близько мільйона витратили на реконструкцію і відновлення інфекційного відділення дитячої лікарні. Виділялися кошти на ремонт першої та другої  міських лікарень.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх