ДАІшників озброїли новими радарами

20.10.2005, 17:10 Переглядів: 2 009
Державна автомобільна інспекція Полтавщини отримала вісім нових радарів "Беркут".
Зафіксувати порушення з новими радарами 'Беркут' дуже просто – вони 'записують' порушника у свою пам'ять

Державна автомобільна інспекція Полтавщини отримала вісім нових радарів 'Беркут'. Як повідомив в інтерв'ю “Телеграфу” начальник обласного управління ДАІ полковник міліції Віктор Градоблянський, радіолокаційний вимірювач швидкості 'Беркут' призначений для контролю швидкості руху як окремих, так і тих машин, що рухаються в щільному потоці. Він забезпечує точний вимір швидкості як у 'стаціонарному' режимі, так і при роботі з патрульного автомобіля, що рухається. Нові радари фіксують у пам'яті швидкість, час, дату та місце події. Інспектори ДАІ області вже опанували нові прилади. “Такі радари є в Кременчуці, Полтаві, Кобеляках, Глобиному... Як тільки ми почали їх використовувати, то лише по Кременчуку щодня складається близько 20 протоколів про перевищення водіями швидкості руху. По області щодоби – до 140 протоколів. У перспективі область має отримати до 18 таких радарів”, – зазначає полковник Градоблянський.
Головний дорожній міліціянт області пояснює, що інформація в новому радарі записується на чіп. Згодом, повернувшись з чергування, інспектор скачує дані в комп'ютер. Після цього можна побачити, скільки разів співробітник міліції використовував радар і звірити його показники з кількістю складених протоколів.
“Бувають ситуації, коли порушники не зупиняються на вимогу, а тікають. В радарі вже є зйомка, а протокол інспектор скласти не може. В таких випадках інспектор писатиме пояснення”, - каже Віктор Градоблянський.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх