Школа залишилась без опалення

20.10.2005, 18:10 Переглядів: 1 694
Школа №29 до Нового року може залишитися без тепла. Раніше теплопостачанням школи займалося підприємство “Техтрансмаш”. Проте, через фінансові негаразди, “Техтрансмаш” не може цього року забезпечити теплом ні себе, ні школу №29. “22 вересня “Техтрансмаш” поставило Крюківський виконком перед фактом, що не зможе запустити свою котельню, – каже заступник голови Крюківського райвиконкому Галина Пилипенко.

Школа №29 до Нового року може залишитися без тепла. Раніше теплопостачанням школи займалося підприємство “Техтрансмаш”. Проте, через фінансові негаразди, “Техтрансмаш” не може цього року забезпечити теплом ні себе, ні школу №29. “22 вересня “Техтрансмаш” поставило Крюківський виконком перед фактом, що не зможе запустити свою котельню, – каже заступник голови Крюківського райвиконкому Галина Пилипенко. – За борги це підприємство відключили від тепла”.
Влада району грошей на будівництво окремої котельні немає, тому 120 тисяч гривень виділив міськвиконком. Будівництво триватиме до Нового року.  Зараз в школі навчається близько 220 дітей. Дирекція школи каже, що якщо в приміщенні буде холодно, діти вчитимуться у другу зміну в приміщенні шостого ліцею.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх