Мер «влетів» на 7 тисяч

20.10.2005, 18:10 Переглядів: 2 230
Звільнений директор КП “Теплоенерго” Микола Бондур виграв суд..

Нагадаємо, що міська влада звільнила його за “систематичне невиконання без поважних причин службових обов’язків”. Сам пан Бондур причиною звільнення вважає свою спробу довести, що ТЕЦ вагонобудівного заводу безпідставно завищує тарифи на переробку газу у теплову енергію.
Кременчуцький районний суд визнав звільнення  Миколи Бондура з посади незаконним: “рішення в частині поновлення на роботі підлягає негайному задоволенню”. До того ж, пану Бондуру повернуть його заробіток за часи вимушеного прогулу. А це 7 017 грн. 78 коп., які за рішенням суду будуть стягнені з КП “Теплоенерго”. Комунальне підприємство не залишили “в накладі”. Суд вирішив цю ж суму на користь “Теплоенерго” стягнути з мера міста Миколи Глухова. Моральну шкоду, яку всі ці події завдали пану Бондуру, суд визначив у сумі 2 000 грн. Відшкодовувати її буде міська рада.
Рішення суду у справі звільненого директора КП “Теплоенерго” ще не набуло законної сили, бо не закінчився термін апеляційного оскарження.
Микола Сьора, головний юрист виконкому, запевнив “ТелеграфЪ” у твердих намірах звернутися до апеляційного суду. Микола Глухов відмовився від коментарів, оскільки ще не ознайомився з рішенням суду.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх