„Туманы Андромеды”

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 1 675
Суд по тарифах відбудеться 15 листопада.

Проти всіх п’яти позовів, що висунуто міській владі з боку прокуратури та представників громадських організацій міста щодо підвищення тарифів на квартплату, тепло та воду, заперечує юрист міськвиконкому Микола Сьора. Він заявив про це на попередніх судових слуханнях, які відбулися 25 жовтня. Пан Сьора сказав, що постарається довести, що рішення влади про підвищення тарифів були законними. Суд зобов’язав його до 1 листопада надати економічне обгрунтування підняття тарифів та соціологічне дослідження, якщо воно існує.
Тим часом, 15 листопада у суді збираються розглянути справу по суті. Прокуратура у трьох своїх заявах протестує щодо незаконності прийняття рішень про підняття тарифів. У двох інших (від фізичних осіб – представників правозахисних громадських організацій) йдеться здебільшого про те, що згадані рішення треба визнати „незаконними, неконституційними, злочинними...”
Самі позивачі-правозахисники були вельми колоритні. Вони привели до залу суду справжній „загін у в'язаних беретах” – бабусь і дідусів, що мітингували, не зважаючи на головуючого. Один з них обурився, коли виконкомівський юрист назвав його „паном” і запевнив, що все життя був „товаришем”. Інша позивачка сказала юристу, як відрізала: „Не надо ваших туманов Андромеды!”



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх