Депутати даватимуть “добро”

27.10.2005, 18:10 Переглядів: 1 538
Третього листопада о 10-й ранку в міськвиконкомі має розпочатись сесія міської ради. Народні обранці планують розглянути 56 питань. Серед них – бюджетні, земельні та будівельні питання. Міська рада має погодити будівництво спортивно-розважального комплексу на території парку “Комсомольський"; кафе, тенісного корту, адмінбудинку, розважально-торговельного комплексу в парку МЮДа; церкви на першому Занасипу; багатоповерхівки біля площі Перемоги; фізкультурно-оздоровчого комплексу та пляжної зони в районі річки Сухий Кагамлик та інше.

Третього листопада о 10-й ранку в міськвиконкомі має розпочатись сесія міської ради. Народні обранці планують розглянути 56 питань. Серед них – бюджетні, земельні та будівельні питання. Міська рада має погодити будівництво спортивно-розважального комплексу на території парку “Комсомольський'; кафе, тенісного корту, адмінбудинку, розважально-торговельного комплексу в парку МЮДа; церкви на першому Занасипу; багатоповерхівки біля площі Перемоги; фізкультурно-оздоровчого комплексу та пляжної зони в районі річки Сухий Кагамлик та інше.
Крім того, депутати мають створити комунальне підприємство “Флора”, затвердити положення про управління освіти міськвиконкому та програму реконструкції будинків для малих сімей та гуртожитків на 2006-2015 роки.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх