„Хорошо смеётся ... последний”

10.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 709
Київській корпорації „Столиця” передано в оренду більше 80 гектарів кременчуцької землі.
Четвер, 3 листопада. 38 сесія міської ради. Знайди десять відмінностей
Фото: Дмитрий Бабец

Будівництво житлового комплексу „Озерний” в районі колишніх артскладів на сесії, що відбулася 3 червня у міськвиконкомі, розглядали окремо, хоча воно йшло маленьким пунктом у переліку земельних ділянок, що передавали в оренду.
Депутат Денис Терещенко переймався тим, що досі в Кременчуці немає ні філіалу, ні відкритого офісу, ні рахунку „Столиці”. Натомість на випробувальний термін взято досвідченого будівельника Віктора Михалевича та вручено довіреність на представлення ним інтересів компанії. Крім того, пан Терещенко обурювався тим, що „Столиця” вклала лише 200 тисяч на проектування, в той час як будівництво коштує сотні мільйонів. Депутат припустив, що після завершення будівництва корпорація може уникнути відповідальності: замість обіцяних 5% житла відбудеться побудованими дитсадками.
Представниця „Столиці” парирувала доводи Терещенка та навіть спробувала дорікнути йому, що він вимагав у неї два мільйони.
І все ж „Столиця” не пройшла. Питання зняли. Терещенко демонстративно зааплодував і ... пішов, не дочекавшись кінця засідання. А за кілька хвилин на трибуну піднявся пан Литвиненко (керівник Промінвестбанку та колишній мер) і посоромив усіх за те, що зривають будівництво „Озерного”. Харизма Кузьмича виявилася сильнішою за молодий напір Дениса Юрійовича, якого вже не було в залі. Депутати переглянули своє рішення і... проголосували „за”. Тож „Столиця” просунулася ще на один крок: отримала в оренду більше 80 гектарів землі.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх