Міські депутати проти меткомбінату

10.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 548
Запити політичних фракцій про екологічні наслідки будівництва металургійного комбінату під Комсомольськом, адресовані високому керівництву в Полтаві та Києві, прийняті на сесії міськради минулого четверга, 3 листопада. Ці документи вимагають відмінення рішення облради про погодження будівництво об’єкту, проведення незалежної екологічної експертизи та громадського обговорення. Запити депутати приймали на очах у керівника Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Володимира Бадагова. Пан Бадагов образився, що „старий добрий друг Кременчук” вийшов на „тропу війни”.

Запити політичних фракцій про екологічні наслідки будівництва металургійного комбінату під Комсомольськом, адресовані високому керівництву в Полтаві та Києві, прийняті на сесії міськради минулого четверга, 3 листопада. Ці документи вимагають відмінення рішення облради про погодження будівництво об’єкту, проведення незалежної екологічної експертизи та громадського обговорення. Запити депутати приймали на очах у керівника Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Володимира Бадагова. Пан Бадагов образився, що „старий добрий друг Кременчук” вийшов на „тропу війни”. Він каже, що це політики хочуть погубити комбінат напередодні виборів.
На думку Бадагова, будівництво необхідне, бо ГЗК себе вичерпав і не здатен конкурувати на ринку, хоча й налагоджений „експортно”. Він заявив, що йому теж не важко зібрати десятки тисяч підписів на користь будівництва металургійного гіганта.
НЗ одним Бадагов погодився: кременчужани повинні змусити промисловців створювати екологічно чисте підприємство. І все ж не утримався від репліки: „Я як директор маю право щотижнево піднімати всю кременчуцьку міськраду через ваш нафтопереробний. Я  ж цього не роблю! З НПЗ за один день нічого не зробиш, бо його будували, коли не поважали екологію. Але з прапорами я по місту не бігаю і не творю того, що ви робите!”



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх