Дамський туалет – під міськвиконкомівську курилку

10.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 718
Новий „антицигарковий” закон, що набрав чинності в кінці вересня, забороняє „куріння тютюнових виробів на робочих і в громадських місцях, окрім спеціально відведених для цього місць”. Порушник може бути оштрафований на суму від 17 до 85 гривень. Повторно протягом року - від 85 до 119 гривень. За даними з міської міліції, відповідні протоколи повинні складати ті правоохоронці, які виявили порушення: дільничні інспектори, патрульно-постова служба та ін.

Новий „антицигарковий” закон, що набрав чинності в кінці вересня, забороняє „куріння тютюнових виробів на робочих і в громадських місцях, окрім спеціально відведених для цього місць”. Порушник може бути оштрафований на суму від 17 до 85 гривень. Повторно протягом року - від 85 до 119 гривень. За даними з міської міліції, відповідні протоколи повинні складати ті правоохоронці, які виявили порушення: дільничні інспектори, патрульно-постова служба та ін. Складання адмінпротоколів у компетенції уповноважених осіб виконкомів міськрад та членів громадських формувань. Ці протоколи розглядатимуть адмінкомісії при райвиконкомах. Закон обіцяє, що штрафуватимуть у громадських місцях – будівлях, під’їздах, на стадіонах та в підземних переходах. У міліції уточнюють, що на вулиці і на зупинках за куріння не каратимуть.
Закон ще й враховує інтереси курців: зобов’язує власника влаштувати для них окрему кімнату. Саме цим переймаються у міськвиконкомі. Керуючий справами Микола Бугаєнко у відповідь на вимогу заступника мера Ганни Пугасєй звільнити шостий поверх від курців, сказав, що їх, можливо, перемістять на п’ятий... у дамський туалет. „Поставте їм туди ще лавочки і каву”, – пожартував мер. А ті, хто не курить, запропонували загнати міськвиконкомівських курців у підвал.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх