Дерева можуть стати пеньками

10.11.2005, 17:11 Переглядів: 2 314
Більше ніж 30 дерев, що ростуть поблизу Придніпровського ринку, можуть постраждати від “благоустрою”, яке збирається здійснити керівництво ринку..

За актом попередньої згоди про надання земельної ділянки Придніпровському ринку, на алеї, що пролягає до міського Палацу культури, можуть з'явитися нові торгівельні комплекси. Віктор Труш, головний архітектор міста, каже, що про те чи будуть вирубувати дерева чи ні, стане відомо лише після розробки архітектурно-планувального завдання. “Поки що я не бачу, що майбутнє будівництво зачепить дерева”. Не дійшли згоди між собою і лікарі санепідемстанції. Заступник головного лікаря санепідемстанції Віктор Самойленко, який раніше закликав керівників служб міста не підписувати акт Придніпровському ринку, тепер сам поставив на ньому підпис. А головний санітарний лікар міста, Віктор Акімов, цей підпис відкликав. На питання “Телеграфу” до Віктора Самойленка, чому ж він змінив своє ставлення до вищезгаданого акту, Віктор Васильович відповів, що згодився його підписати в тому вигляді, у якому він зараз є. «Територія парку буде у відомстві Придніпровського ринку, який тепер має піклуватися про його благоустрій”. Чим так різниться попередній варіант акту, проти якого виступав Віктор Самойленко, від того, який він підписав, Віктор Васильович  так і не пояснив.
Віктор Акімов, здається, не в захваті від того, що Придніпровський ринок хоче розширитися “Ми виділяли територію під ринок як тимчасову. Зараз він розрісся аж до міського Палацу культури”.
“Акт погодження” – це не останній документ, і рішення ще не ухвалено. Наступним кроком мала стати розробка проекту та погодження його на сесії. Втім, без підпису санепідемстанції акт вважається недійсним, тому це питання навряд чи  розглядатиметься у сесійній залі. Поки що.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх