Місту «перепало» трохи більше, ніж планувалося

24.11.2005, 14:11 Переглядів: 1 789
У 2006 році місто віддасть державі зі свого бюджету на 4 мільйони 493 тисячі менше, ніж планувало при першому розгляді бюджету у Верховній Раді.

Але все одно цього замало

У 2006 році місто віддасть державі зі свого бюджету на 4 мільйони 493 тисячі менше, ніж планувало при першому розгляді бюджету у Верховній Раді, а соціальна сфера додатково отримає 2 мільйони 633 тисячі гривень. Про це «Телеграфу» повідомили у бюджетному відділі міськвиконкому. Тетяна Тетьоркіна, заступник начальника міськфінвідділу каже, що ці цифри попередні, їх мають затвердити у другому читанні у Верховній Раді. «Наші поїздки до Києва дали свої результати, – каже Тетяна Василівна. – Такі галузі, як освіта та охорона здоров'я, отримають додатково близько мільйона кожна. Ще трохи «перепаде» культурі. Фінансування фізкультури та спорту залишиться без змін».
Але якщо порівнювати виділені державою суми з потребами міста, то цього дуже мало. Десь на 80% грошима забезпечена освіта. Медикам не вистачить грошей навіть на заробітні плати. Тетяна Тетьоркіна каже, що якщо коштів бюджетникам не вистачатиме, доведеться зменшувати витрати на утримання народного господарства міста та місцеві соціальні програми. «Нам потрібно додатково ще хоча б 10-15 мільйонів. Верховна Рада підготувала альтернативний проект бюджету, більш спрямований на місцеві бюджети. Можливо, тоді нам перепаде трохи більше коштів”.

Кому пощастило найбільше?



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх