Залізничники припинили голодування

24.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 788
Залізничники з вільної профспілки та їх прихильники припинили в суботу, 19 листопада, своє голодування, яке розпочали ще минулого понеділка. Вони посилаються на те, що їх стан здоров’я різко погіршився. Тепер вони заявили, що подають позови до суду на керівництво станції Кременчук. Протест був спричинений звільненням товарного касира Ірини Сосновської, яка є членом вільної профспілки.

Залізничники з вільної профспілки та їх прихильники припинили в суботу, 19 листопада, своє голодування, яке розпочали ще минулого понеділка. Вони посилаються на те, що їх стан здоров’я різко погіршився. Тепер вони заявили, що подають позови до суду на керівництво станції Кременчук. Протест був спричинений звільненням товарного касира Ірини Сосновської, яка є членом вільної профспілки. Вільні профспілки розцінили  дії керівництва підприємства як незаконні і на знак протесту розбили намет у приміщенні залізничного вокзалу. Під час акції до голодуючих приїжджав заступник начальника Південної залізниці Олександр Гацько, але вони не погодилися на його умови.
Тим часом інша, набагато численніша профспілка залізничників, у п’ятницю оприлюднила документ, що засуджує дії голодуючих і вважає їх провокаційними, а звільнення Ірини Сосновської - законним. Начальник Полтавської дирекції Південної залізниці Ольга Дяченко запевнила, що звернеться в прокуратуру. Керівництво залізниці вважає також цю акцію протесту політичною, оскільки в ній взяло участь більше політичних діячів, ніж власне залізничників.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх