Мешканці верхніх поверхів залишились з водою

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 1 653
КП „Водоканал” розпочало ремонт резервуара чистої води. Прогнозованого зниження тиску в мережі водопостачання міста поки що не відбулося..

КП „Водоканал” попередило кременчужан про ймовірну відсутність води на верхніх поверхах з 28 листопада по 15 грудня в зв’язку з промивкою та хлоруванням резервуара чистої води. „Роботи вже розпочалися, поки що скарг на відсутність води в кранах від населення не надходило, – каже Олександр Пісковий, заступник генерального директора КП „Кременчукводоканал”. – Проблеми можуть виникнути тоді, коли зростуть темпи споживання води.  Зазвичай ми вирівнюємо тиск у мережі водопостачання завдяки двом резервуарам. Зараз найбільший (об’ємом 10 тис. метрів кубічних) знаходиться на ремонті, ми можемо розраховувати лише на 5 тис. метрів кубічних запасу чистої води”.
– Влітку кременчужани прожили три дні без води з надією, що проблем з водопостачанням не виникатиме протягом року. Вам не вистачило тих трьох діб?
– Цього літа ми припиняли водопостачання для того, щоб замінити засуви на резервуарах та інше. Роботи тривали три доби, а для промивання та хлорування резервуарів необхідно мінімум п’ять днів. До того ж, це щорічні планові заходи, ми виконуємо їх, згідно з графіком.
– Які саме поверхи ризикують залишитися без води?
– Сказати, що на шостому поверсі вода буде, а на сьомому – ні, я не можу. Адже це залежить винятково від тиску в мережі, а тиск в свою чергу залежить від темпів споживання. Ймовірно, проблеми виникнуть у мешканців будинків, де немає підкачок.
– Чи буде зменшена плата за споживання води для тих мешканців верхніх поверхів, які матимуть перебої з водою протягом цих двох тижнів?
– Умови, за яких здійснюється перерахунок, чітко визначені законом. Якщо протягом трьох діб споживач, який не встановив прилад обліку, буде без води з вини постачальника, він повинен викликати представника водоканалу для оформлення відповідного акту. Саме цей документ буде підставою для перерахунку.
Олександр Пісковий запевнив „ТелеграфЪ”, що співробітники КП „Кременчукводоканал” готові виїздити на виклики споживачів, які залишилися без води, і складати акти.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх