Ринок заблокував мешканців Раківки

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 1 613
Ринок „Меандр”, що розташовується справа вздовж дороги перед зупинкою „Розвилка” на Раківці, „заліз” за межі, відведені йому в документах. Самовільне будівництво спричинило конфлікт між сусідами: ринком і мешканцями приватних будинків.
Що робити з майже готовою будівлею ветлабораторії, яка „виїхала” за межі ринку на Раківці, вирішувала виїзна комісія на чолі з мером Кременчука
Фото: Дмитрий Бабец

Директор ринку „Меандр” Микола Кравченко не відкидає, що при будівництві ветлабораторії були допущені порушення і навіть готовий розібрати одну її стіну, що вилізла за огорожу. Ветлабораторія, яка зараз будується на ринку, частково розмістилася на проїзді до приватних житлових будинків. Один із їх мешканців, Петро Раснюк, представляв скаржників, коли міський голова Микола Глухов разом з головним архітектором, начальником управління земельних ресурсів та районним керівництвом, виїхали на місце конфлікту. Пан Раснюк скаржиться, що до будинку не можна під’їхати не лише через засилля ринку, а й через те, що в цьому місці кожен сезон ставлять переїзний цирк.
Директор ринку Микола Кравченко каже, що будівлю його змусив споруджувати головний державний ветеринарний лікар Юрій Сливка. Поряд проходить газова магістраль, а від неї треба відступати 12 метрів, отож лабораторія не вміщається в межах ринку. Міський голова наказав розібрати стіну, що стала конфліктною.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх