Мера підсиджує молодь

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 2 223
7 грудня, у День місцевого самоврядування, крісло мера, його заступників та керівників відділів і управлінь міськвиконкому займуть стажери. Згодом справжні керівники міста та їх дублери братимуть участь у молодіжних слуханнях, присвячених співпраці молоді та влади..

Близько 40 представників органів учнівського, студентського самоврядування та молодіжних лідерів 7 грудня, в День місцевого самоврядування, займуть чиновницькі крісла в міськвиконкомі і спробують покерувати містом. За даними прес-служби міськвиконкому, таку пропозицію ще в травні цього року, під час акції „Молодіжне місто”, висловив міський голова Микола Глухов. Тож, тепер на молодь чекає участь у роботі виконкому міської ради, стажування в структурних підрозділах виконкому та участь у молодіжних слуханнях, присвячених співпраці молоді та міської влади в процесі реалізації державної молодіжної політики у розв’язанні актуальних для місцевої громади питань. На слуханнях буде презентовано діяльність Молодіжного Парламенту, представлено основні проекти, окреслено стратегічні напрями подальшої співпраці.
Нагадаємо, вперше таку акцію десять років тому організував тодішній мер Кременчука Іван Пономаренко. Депутати Молодіжного парламенту першого скликання на чолі з Денисом Терещенком, зайняли керівні крісла в мерії. Схоже, сподобалось, бо сьогодні дехто з тодішніх парламентарів стали відомими у місті фігурами.
Екс-голова Молодіжного парламенту Денис Терещенко, який разом з Іваном Пономаренком розглядав тоді міські проблеми – тепер депутат міськради. Засідає у депутатському корпусі і Василь Чурсін, який посидів тоді у кріслі секретаря міськради Віктора Матвієнка.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх