При розробці нових маршрутів пропозиції мешканців врахували. Частково

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 1 589
У виконкомі розглядають пропозиції кременчужан щодо формування нової маршрутної мережі міста, яка почне діяти навесні 2006 року.
Маршрут 2В залишать на прохання мешканців Раківки. Врахували і пропозицію працівників сталеливарного заводу
Фото: Дмитрий Бабец

У виконкомі продовжують працювати над розробкою нових транспортних маршрутів міста. Нагадаємо, конкурс на право перевезення пасажирів буде оголошено на початку наступного року. Днями на нараді у заступника міського голови Сергія Бутка відбулося засідання координаційної ради з розробки автотранспортної мережі, де, зокрема, розглядались пропозиції кременчужан щодо формування маршрутів. За даними Сергія Бутка, кожну пропозицію члени ради розглядали окремо. Так, кременчужани запропонували відновити рух автобусів (маршруту №7) по вулиці Хорольській. Члени ради вирішили внести зміни в схему руху автобусів на маршруті №1, які мають заїжджати на вулицю Хорольську. Погодилися у міськвиконкомі також із пропозицією продовжити рух автобусів на маршруті № 19 до міського кладовища.
На прохання мешканців Раківки залишиться таким як зараз і буде виставлено на конкурс маршрут №2В. Погодилися у виконкомі і з пропозицією мешканців третього Занасипу про включення в транспорту мережу маршруту “Сталеливарний завод – вул. Мічуріна”.
А ось пропозицію змінити рух мікроавтобусів на маршруті ЗД (замість руху вулицями Жовтнева, Пролетарська, 50 років СРСР – рухатися вулицями Халаменюка, Першотравнева до річкового вокзалу) члени ради не задовольнили. Недоцільним визнали продовжити рух автобусів на маршруті №2 до вулиці Перемоги.
Невідомо наразі який маршрут охопить вулицю Леонова. Організувати рух мікроавтобусів цією вулицею просили працівники кременчуцького експериментально-механічного заводу. Була пропозиція аби по Леонова їздили маршрутки №25 та 28. Але проти цього виступають мешканці третього та другого Занасипів. Вони наполягають на тому маршруті, який є зараз.
Рада також прийняла рішення – доручити директору ПП ”Ямщик” вивчити пасажиропотік з Молодіжного до бульвару Автокразівського та провулку Героїв Бреста і розробити схему маршруту.
Як заявив Сергій Бутко, визначитися з маршрутами планується протягом січня. Тоді ж матеріали умов конкурсу оприлюднять у пресі. Сам конкурс відбудеться весною.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх