Пиріжки “приберуть” з Придніпровського ринку

1.12.2005, 13:12 Переглядів: 2 288
Головний санітарний лікар міста, Віктор Акімов, має намір припинити торгівлю продовольчими товарами на  алеї, що веде до Придніпровського ринку. “Зараз там продають переважно пиріжки та харчові продукти. Багато хто торгує незаконно. Порушуються санітарні норми, умови виробництва.

Головний санітарний лікар міста, Віктор Акімов, має намір припинити торгівлю продовольчими товарами на  алеї, що веде до Придніпровського ринку. “Зараз там продають переважно пиріжки та харчові продукти. Багато хто торгує незаконно. Порушуються санітарні норми, умови виробництва. Цього тижня ми проведемо обстеження аби виявити порушників. Рішення маємо винести за кілька днів після перевірки”, – каже Віктор Акімов.
Нагадаємо, у планах керівництва Придніпровського ринку розростися аж до міського Палацу культури. Головний санітарний лікар міста каже, що швидше за все, на цій території дозволять продавати лише непродовольчі товари. Куди переселятимуть інших торговців, поки що невідомо. Віктор Акімов каже, що не буде проти продажу “пиріжків” у іншому місці, якщо умови роботи там відповідатимуть санітарним вимогам



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх