Крюківський міст знову ремонтуватимуть

16.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 788
Незручності як для водіїв, так і для пасажирів, створить черговий ремонт дорожного покриття мосту, який мав розпочатися ще в понеділок. Через примхи погоди, його відклали на кілька днів..

Асфальтове покриття Крюківського мосту знову потребує ремонту, бо нещодавно покладені дорожні латки, які сховали діри та вибоїни, повилітали. Так заявив міський голова Микола Глухов минулої п'ятниці, 9 грудня, під час апаратної наради у міськвиконкомі. Мер обурювався, що міст знову ремонтуватимуть і це створить незручності для водіїв та пасажирів, які знову лаятимуть владу. “Зазвичай такий стан на мосту, як сьогодні буває навесні. Але цього разу латки повилітали від першого снігу. Мабуть нещодавній ремонт був зроблений неякісно”, – каже Микола Глухов.
Проте начальник шляхового ремонтно-будівельного управління Володимир Губар запевняє, що то не старі ями оголилися, а з'явилися нові і їх треба негайно асфальтувати. “Ямковий ремонт мосту планувалося почати минулого понеділка, 12 грудня. Але через те, що в ніч на понеділок випав сніг і дорога була мокрою, класти асфальт у калюжі було неможливо. Тепер чекаємо, поки дорога підсохне. Тоді розпочнемо ремонт, який триватиме кілька днів”, – заявив пан Губар.
Якою б не була погода, а начальник управління житлово-комунального господарства міста Микола Польщиков обіцяє відремонтувати покриття мосту до кінця цього року.
Готуються до ремонтних робіт і в ДАІ. Дорожні інспектори, зазвичай, будуть перекривати одну із смуг руху, яку ремонтуватимуть. Машини рухатимуться лише з одного боку дороги по кілька хвилин в одну сторону, а згодом кілька хвилин в іншу.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх