Потягів додадуть, але місць на всіх не вистачить

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 564
Квитки на найпопулярніші напрямки у залізничних касах – дефіцит. Їх напередодні Нового року кременчужани розкупили заздалегідь. Виручити можуть поки що маршрутки..
У Новорічну ніч деякі поїзди не ходитимуть, зате після Нового року їх стане більше. А квитки на потяги уже стали дефіцитом
Фото: Дмитрий Бабец

Вже зараз придбати квитки на Київ майже неможливо. Про це повідомила “Телеграфу” начальник міського залізничного вокзалу Олена Ольшанська. Для того, щоб поїхати відсвяткувати Новий рік до столиці, про квитки необхідно було подумати заздалегідь, бо найпередбачливіші кременчужани їх уже скупили. І Київ не єдиний напрямок, який користується попитом напередодні новорічних свят. “Найбільшою популярністю напередодні Нового року серед мешканців Кременчука користуються залізничні напрямки на Київ, Львів та Москву”, – каже пані Ольшанська.
До того ж у Новорічну ніч і в перший день Нового року будуть відмінені рейси ряду потягів. Олена Ольшанська пояснює це тим, що в ці два дні навряд чи знайдуться бажаючі провести свято в дорозі, а не вдома, в сімейному колі. Тож під бій курантів неможливо буде скористатися послугами залізниці у напрямках Кременчук-Бахмач, Кременчук-Сімферополь, Одеса-Харків та Кременчук-Харків.
Разом з тим, у святкові дні для зручності пасажирів додадуть ще один потяг Одеса-Харків. Він їздитиме з 23-го грудня по 10-те січня, за винятком Новорічної ночі.  Потяг вирушатиме з Кременчука на Одесу о 21.20, а на Харків – о 2.30 щодня.
У Новорічну ніч не їздитимуть і маршрутки міжміського сполучення. Про це нам повідомили дівчата із служб 058 та 056. Але бажаючі потрапити до Києва, Харкова чи Одеси на святкування Нового року ще мають шанс це зробити. З ранку і до обіду 31-го грудня маршрутки відправлятимуться регулярно, втім, як і 1-го січня, але вже після обіду. У 058 запевняють, що проблем з квитками не виникне.

Діти їздитимуть потягами безплатно
Начальник міського залізничного вокзалу Олена Ольшанська повідомила “Телеграфу” приємну новину, яка вже стала традиційною – у період зимових свят діти до 17 років за послуги залізниці не платитимуть. Для них усі квитки в період з 23-го грудня по 12 січня будуть безкоштовними.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх