Міліціонери отримали нового керівника

29.12.2005, 16:12 Переглядів: 1 842
Виконуючим обов'язки начальника міської міліції 22 грудня призначено полковника міліції Василя Овчаренка. Начальник міської міліції Олег Шутяк поки що у відпустці, але за наявною інформацією він вже не повернеться в кременчуцьке крісло..
Новий керівник міської міліції Василь Овчаренко полюбляє мисливство, автоподорожі та планує зустріти Новий рік на роботі

Після відставки колишнього начальника міського управління міліції Анатолія Кононенка, який пропрацював на займаній посаді чотири роки, пройшло вісім місяців. За цей час кременчуцькими міліціянтами вже встигли покерувати троє начальників. Перший – полковник Жоган, попрацював у місті кілька днів і запам'ятався правоохоронцям тим, що наказав розібрати стіну, яка роз'єднувала його кабінет з кімнатою відпочинку, таким чином зробивши просторнішими свої апартаменти. “Відпочивати тут не доведеться!”, – сказав він і згодом... зник.
Потім в.о. начальника призначили Володимира Коваленка, який свого часу працював в команді пана Кононенка, а вже в червні міські міліціонери отримали нового керівника з Донбасу – полковника міліції Олега Шутяка. Правоохоронці кажуть, що вони намагалися всіляко підтримувати Олега Петровича справами. Людські і професійні навички полковника Шутяка були до вподоби і міському керівництву, і керівникам підприємств, які чим могли допомагали міліції. Але не склалося. В середині грудня містом поповзли чутки, що Шутяку згори запропонували звільнитися з посади. Зараз він лише пішов у відпустку, але особисті речі з кабінету вже забрав, кажуть у міліції.
А 23 грудня міліціянти Кременчука отримали нового керівника. Виконуючим обов'язки начальника міліції було призначено полковника міліції Василя Овчаренка. 49-річний полковник народився на Лубенщині. Працював електриком, потім міліціонером. Закінчив Донецьку школу міліції, а згодом Київську академію внутрішніх справ. До речі був одногрупником екс-начальника міської міліції Анатолія Кононенка. Працював у позавідомчій охороні в Лубнах, першим заступником у Кононенка, і знову в Лубнах. До Кременчука він перейшов з посади начальника міліції Комсомольська.
Василь Овчаренко заядлий мисливець, але жаліється, що в останні п'ять років через велику завантаженість на полювання не ходив. Крім того пан Овчаренко полюбляє подорожувати на власному авто – “Ауді А6”, 1997 року випуску. В основному їздить на ньому в гості до друзів, які мешкають в Криму та на Західній Україні. Новий головний міліціянт міста має розряд із пожежно-прикладного спорту. В їжі віддає перевагу дерунам та млинцям. Одружений. Має двох дітей.
Новий керівник міської міліції каже, що розпочне свою роботу з вивчення оперативної обстановки міста та кадрового потенціалу міліції. Планує також відремонтувати коридор та кабінети другого поверху управління, принести до свого кабінету кімнатні квіти. Новий рік Василь Овчаренко зустріне на роботі, бо буде черговим по місту. А в переддень свят полковник міліції вітає всіх кременчужан з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх