Залізниця купить 100 вагонів

29.12.2005, 16:12 Переглядів: 1 944
Наступного року “Укрзалізниця” придбає у крюківських вагонобудівників 100 пасажирських вагонів.
Новий генеральний директор «Укрзалізниці» Василь Гладких обіцяє забезпечити крюківських вагонобудівників роботою

Наступного року “Укрзалізниця” придбає у крюківських вагонобудівників 100 пасажирських вагонів. Відповідну угоду 22 грудня в Кременчуці підписали новий генеральний директор «Укрзалізниці» Василь Гладких та президент концерну «Крюківський вагонзавод» Володимир Приходько.
Нагадаємо, Президент Віктор Ющенко призначив Василя Гладких на посаду генерального директора 'Укрзалізниці' нещодавно, звільнивши Зленко Афтаназіва. У 2000 році, за часів міністра транспорту Георгія Кірпи, пан Гладких обіймав посаду заступника генерального директора 'Укрзалізниці'.
Перебуваючи у Кременчуці, новий гендиректор  заявив, що є прихильником досвідчених кадрів і планує повернути на посади старих керівників-професіоналів. 'На посаду начальника Південної залізниці я запропонував кандидатуру Віктора Остапчука, який у 2000-2005 роках вже керував залізницею. Тепер чекаємо рішення Кабміну', – сказав Василь Гладких. Ці слова керівника “Укрзалізниці” пролунали тоді, коли в уряді вже підписувалася відповідна постанова про призначення.

Кременчук матиме вокзал і швидкісний потяг

Поновлений на посаді керівник Південної залізниці Віктор Остапчук обіцяє вже до Водохреща остаточно відремонтувати залізничний вокзал та пустити швидкісний потяг “Кременчук-Київ”. Про це він сказав в інтерв'ю кременчуцьким журналістам. «До 20 січня ми його відремонтуємо остаточно. А згодом збудуємо і обіцяну капличку. Однак ми хочемо, щоб місто нам допомогло. Кременчук заборгував залізниці понад п'ять мільйонів гривень за пільговиків, яких ми перевозимо», – сказав пан Остапчук.
Крім того новий керівник Південної залізниці сказав, що залізничники підготували кременчужанам сюрприз до Водохреща: «Ми плануємо запустити швидкісний потяг “Кременчук-Київ”. Подробиці поки що розповідати не буду, але такі плани є”.

'Про міст ми з мером домовились'

Так відповів генеральний директор 'Укрзалізниці' Василь Гладких на запитання репортера “Телеграфа” щодо можливості будівництва нового мосту через Дніпро. Керівник залізниці відмовився повідомити подробиці домовленостей, зазначивши лише, що розмова з мером Кременчука щодо мосту була. 'Про що ми з мером домовились нехай буде сюрпризом', – сказав Василь Гладких.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх