Малозахищених харчуватимуть дорожче

9.02.2006, 20:02 Переглядів: 1 770
Вартість продовольчого набору та гарячих обідів для малозабезпечених верств населення збільшено, повідомила прес-служба міськвиконкому. Відповідні зміни до рішення міськради було внесено третього лютого. Тож якщо минулого року вартість одного талона на продовольчі набори складала 15 гривень, відтепер вона буде 17 гривень 50 копійок. А вартість гарячого обіду збільшена з 4 гривень до 4 гривень 50 копійок.

Вартість продовольчого набору та гарячих обідів для малозабезпечених верств населення збільшено, повідомила прес-служба міськвиконкому. Відповідні зміни до рішення міськради було внесено третього лютого. Тож якщо минулого року вартість одного талона на продовольчі набори складала 15 гривень, відтепер вона буде 17 гривень 50 копійок. А вартість гарячого обіду збільшена з 4 гривень до 4 гривень 50 копійок. Видача талонів здійснюватиметься територіальними центрами за місцем проживання з 6 лютого.
Нагадаємо, пільгами користуються діти-інваліди до 16 років, на яких батьки отримують державну соціальну допомогу як малозабезпечені сім’ї; діти-сироти та діти, які знаходяться під опікою, за списками районних відділів освіти; сім'ї, в яких виховуються троє та більше дітей, що вважаються багатодітними; інваліди першої групи по зору; одинокі інваліди першої групи, які перебувають на обліку і обслуговуються територіальними центрами.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх