Мер у ролі... кота

17.02.2006, 10:02 Переглядів: 1 924
106 кременчуцьких родин минулого четверга, 9 лютого, отримали ключі від квартир у новобудові на вул. 50-річчя Жовтня, 16..
Символічний ключ з рук мера Миколи Глухова – комунальникам, справжні – новоселам [Фото прес-служби міськвиконкому]

«Мы строили, строили и наконец построили!». Ці слова Чебурашки з відомого радянського мультфільму якнайкраще підходили до церемонії здачі в експлуатацію дев’ятиповерхівки на вул. 50-річчя Жовтня, 16. Довгобуд почали зводити на початку 90-х. Тоді цим зайнялася фірма “Райдуга”, яка згодом увійшла до складу фірми “Центр”. Цього року, зусиллями тієї ж фірми “Центр”, а також Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву і управлінню капітального будівництва його ввели в експлуатацію. Вартість одного квадратного метру житла тут склала до 1,5 тисячі гривень в той час, як у Полтавській області ця ціна складає 2,6 тисяч гривень за кв.м. Переважна більшість зі 106 новоселів – молоді сім’ї, а також військовослужбовці, про яких попіклувалася держава, надавши цільові субвенції для цієї категорії громадян.
На новосілля завітав мер міста Микола Глухов. Він привітав новоселів та будівельників, вручив почесні  грамоти та листи подяки. Символічний ключ з рук мера отримав Юрій Холявський – начальник КЖЕП “Молодіжне”, на баланс якого віддали будинок, а потім вже зовсім не символічні, а справжні ключі – новосели.
Мер того дня виконав і роль кота – перерізавши червону стрічку він першим зайшов до будинку. Як відомо, за традицією, до новобудови першим впускають кота, який має принести в оселю затишок та добробут. Гості ознайомились з плануванням осель, а мер пообіцяв, що комунальники потурбуються аби мешканцям жилося у новому будинку комфортно.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх