Пароль: „ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР”

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 2 987
Громадська акція „Телеграфа” і радіо „Європа+”.

Здавна повелося, що напередодні Великодня прибирається кожна родина: білить, фарбує помешкання, облаштовує та прикрашає подвір’я, аби зустріти світле свято. А в так званий чистий четвер відзначається день весняного очищення, який цього року припадає на 20 квітня. Ось і ми вирішили долучитися до цього дня з ініціативою, яку підказали самі кременчужани.
В опитуваннях „Телеграфа” та SMS-повідомленнях люди часто скаржаться на те, що Кременчук з кожним роком стає все бруднішим: на вулицях валяються пляшки та упаковки, у дворах – скрізь зламані дерева та дитячі майданчики, у під’їздах – обідрані стіни і вибиті вікна.
Тим, хто щиро прагне зробити місто чистішим, ми пропонуємо взяти участь в акції під назвою „ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР” всім двором (будинком, установою)! А що, слабо?!  Зателефонуйте до редакції за одним із телефонів: 20043, 22567, 797139, скажіть пароль „ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР” і заявіть про участь у цій акції. Можете принести письмову заявку до редакції „Телеграфа” за адресою – вулиця Шевченка, 50а, чи прислати її поштою (електронкою – news@privatka.poltava.ua), або SMS-кою в рубрику SMS-експерт. Запросіть „ТелеграфЪ” відвідати ваш чистий та облаштований двір чи територію. Обов’язково вкажіть координати контактної особи, наприклад, когось із мешканців (для бази даних) та адресу вашого будинку чи установи. Але не спізніться! До чистого четверга залишилося рівно два тижні. А нам ще треба встигнути побувати у всіх, хто виявить бажання зробити внесок у чистоту Кременчука, сфотографувати найкращий двір та  дружний колектив сусідів (співробітників), щоб розмістити його на сторінках „Телеграфа”. Тож заявити про свою участь в акції потрібно не пізніше 17 квітня.
Сподіваємось на вашу ініціативу і винахідливість. Можливо, місто побачить не лише підметені двори і побілені дерева, а й щось абсолютно надзвичайне, що заслуговує на приз Ми готові вручити його у фіналі акції „ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР” найчистішому двору і його мешканцям.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх