...Автозаводський район – теж

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 1 637
Головою Автозаводської райради знову обрано Володимира Коваленка. За нього виступили БЮТ та регіонали. Проти – соціалісти, комуністи, “Третя сила” та мер – Микола Глухов. Вони пропонували кандидатуру Василя Хоменка.
Вже вдруге Василь Хоменко програє керівне крісло своєму колишньому 'патрону' Володимиру Коваленку

49 депутатів з 50 обраних, 5 квітня зібралися в залі засідань Автозаводського райвиконкому, аби обрати голову районної ради. Першою пролунала кандидатура Володимира Коваленка, який працює на цій посаді останні 16 років. Її палко підтримали з трибуни регіоналка Валентина Калістова (завідувач дитсадком), БЮТівці: Олександр Пахомов (працівник “Укртатнафти”), Лідія Олещенко (помічник директора інституту ДУЕП), Ольга Шиян (завідуюча райво) Олена Клічнікова (керівник “Нової хвилі”).
Протилежної думки дотримувались голова Молодіжного парламенту, член партії “Третя сила” Катерина Долецька, соціаліст Віктор Маренич та член НСНУ Іван Дробот. Вони запропонували на посаду голови району кандидатуру помічника директора торгово-промислової палати, колишнього заступника Коваленка, довірену особу кандидата в мери Миколи Глухова – Василя Хоменка.
Проти кандидатури Володимира Коваленка був налаштований і міський голова Микола Глухов. Мер намагався переконати депутатів, що якщо Коваленко залишиться на посаді, то у „наступні 5 років знову не буде конструктивної роботи райради та міськради...”
Сам пан Коваленко, який попросив слова, нагадав присутнім про зроблені ним добрі справи. А на закиди мера відповів, що розмірковував над його пропозицією про зняття своєї кандидатури. Але вирішив, що разом з командою вистоїть, а ось меру навпаки доведеться міняти команду. А якою вона буде хто зна. “Всі його (Миколи Глухова – Ред.) заступники сьогодні з Крюківського району. Я для себе прийняв рішення - до вас прийдуть нові заступники, і я знаю, що ми з ними знайдемо порозуміння. Якщо не вийде, я у вас попрошуся і скажу, що у мене не вийшло”.
Після взаємних звинувачень, депутати приступили до таємного голосування, в результаті якого перемогу отримав Володимир Коваленко. За нього проголосувало 32 депутати. Василь Хоменко набрав 17 голосів.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх