“Теплоенерго” ввело “холодні графіки”

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 1 542
“Холодні графіки” до кінця опалювального сезону ввели майже на всіх котельнях “Теплоенерго”. На підприємстві вважають, якщо тепломережі будуть працювати до середини квітня в звичному режимі, то у квартирах буде спекотно. Щоб не перегрівати квартири, і до того ж, заощадити газ, "Теплоенерго" ввело спеціальний графік подачі тепла. “Там, де немає шкіл, лікарень, дитсадків, ми знизили температуру теплоносія до межі норми.

“Холодні графіки” до кінця опалювального сезону ввели майже на всіх котельнях “Теплоенерго”. На підприємстві вважають, якщо тепломережі будуть працювати до середини квітня в звичному режимі, то у квартирах буде спекотно. Щоб не перегрівати квартири, і до того ж, заощадити газ, 'Теплоенерго' ввело спеціальний графік подачі тепла. “Там, де немає шкіл, лікарень, дитсадків, ми знизили температуру теплоносія до межі норми. Разом з тим, якщо хтось скаржиться на холод, то ми реагуємо на скаргу, заміряємо температуру і дивимось, наскільки підняти температуру теплоносія”, – зазначають в керівництві “Теплоенерго”.
ТЕЦ, через технічні особливості, на такий крок піти не може і там продовжують гріти повітря. “На ТЕЦ знизили температуру на 2-3 градуси, але більше не можуть через технічні особливості”, – повідомляє прес-служба ВАТ “Полтаваобленерго”. В службі контролю за оперативною обстановкою в місті вже з’явилися скарги на високу температуру повітря в квартирах, що опалюються від ТЕЦ. “Взимку недоопалювали, тепер дуже парять. Навіщо так?”, – дивується кременчужанка Анна Ігоніна. Вона винайшла свій спосіб змішувати гарячу кімнатну та холодну вуличну температури. Жінка просто відчиняє вдень вікна у всіх кімнатах.
Повністю відключити систему теплоенергетики обіцяють, коли середньодобова температура три дні поспіль буде вищою за вісім градусів тепла. Але, за даними синоптиків, найближчими днями знову похолодає, тож обігрівати квартири доведеться, як мінімум, до 15 квітня.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх