Нові права для водіїв до нас ще не доїхали

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 1 629
В Україні вже видають водійські посвідчення нового зразка. Вони відповідають усім стандартам ЄС і вимогам міжнародної Конвенції про дорожній рух, – повідомляє ІCTV з посиланням на "Автоцентр". У правах нового зразка відкрито 14 водійських категорій: п'ять основних і дев'ять додаткових, окремо для дозволу керувати мопедами, скутерами, квадроциклами, снігоходами, міським транспортом, тракторами й автомобілями з причепами. Коштують такі права більше 200 гривень.

В Україні вже видають водійські посвідчення нового зразка. Вони відповідають усім стандартам ЄС і вимогам міжнародної Конвенції про дорожній рух, – повідомляє ІCTV з посиланням на 'Автоцентр'. У правах нового зразка відкрито 14 водійських категорій: п'ять основних і дев'ять додаткових, окремо для дозволу керувати мопедами, скутерами, квадроциклами, снігоходами, міським транспортом, тракторами й автомобілями з причепами. Коштують такі права більше 200 гривень. Головне нововведення полягає в тому, що ці посвідчення мають обмежений термін дії, тобто після закінчення визначеного часу 'на права' доведеться здавати знову.
У Кременчуцькому МРЕВ нам повідомили, що нові права до нашого міста ще не надходили. Інспектори МРЕВ пообіцяли оперативно проінформувати населення у випадку, коли права нового зразка видаватимуться у нас.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх