Вчителям борг повернуть. Поквартально

14.04.2006, 11:04 Переглядів: 1 348
Швидше за все, цього року освітянам кошти за 57 статтею виплатять не всією сумою одразу, а поквартально. Про це “Телеграфу” повідомила заступник начальника міськфінвідділу Тетяна Тетьоркіна. За її словами, на погашення боргу за ст.57, місто нещодавно отримало близько 460 тисяч.

Швидше за все, цього року освітянам кошти за 57 статтею виплатять не всією сумою одразу, а поквартально. Про це “Телеграфу” повідомила заступник начальника міськфінвідділу Тетяна Тетьоркіна. За її словами, на погашення боргу за ст.57, місто нещодавно отримало близько 460 тисяч. “Приймаючи бюджет, ми запланували за цією статтею виплатити вчителям 1,841 млн. Але поки що місто отримало менше. Тому, швидше за все, будемо виплачувати кошти поквартально”, – каже Тетяна Тетьоркіна.
Перед тим, як кошти будуть перераховані освітянам, їх мають затвердити на сесії міськради та розподілити між районами. Нагадаємо, що 57 стаття передбачає виплати вчителям за вислугу років та на оздоровлення. Минулого року держава, яка не виплачувала цих грошей 5 років, визнала борг за ст.57 внутрішньодержавним. Тепер його розбили на п’ять частин та виплачують поетапно. Востаннє вчителі міста отримували “заборговані” гроші в жовтні минулого року. Як кажуть у міськфінвідділі, поточні виплати за 57 статтєю освітяни отримають вчасно.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх