Чиї інтереси відстоює екологічна комісія?

18.05.2006, 15:05 Переглядів: 1 715
Після виборів склад комісії з питань екології та землекористування міськради змінився корінним образом.  Це одна з найважливіших для мешканців міста комісія.  Саме вона розглядає питання передачі землі – у тому числі, і під будівництво автозаправок  та автостоянок  біля житлових будинків.
Коли комісія вирішує такі питання, важливо знати, хто з членів комісії чиї інтереси представляє?  Окрім власних, звичайно.

Після виборів склад комісії з питань екології та землекористування міськради змінився корінним образом.  Це одна з найважливіших для мешканців міста комісія.  Саме вона розглядає питання передачі землі – у тому числі, і під будівництво автозаправок  та автостоянок  біля житлових будинків.
Коли комісія вирішує такі питання, важливо знати, хто з членів комісії чиї інтереси представляє?  Окрім власних, звичайно. Нинішня комісія викликає  серйозне занепокоєння. Очолив її  пан Надоша-молодший (БЮТ). Його заступником обраний  пан Стасюк (НСНУ). Секретарем комісії стала пані Олещенко (“Віче”).
Чиї інтереси представлятиме в комісії пан Надоша, ми ще маємо побачити. Чиї інтереси представлятиме пан Стасюк, вже  можна  припустити. Останнім часом в питаннях екології він відверто ставав на бік відомого бізнесмена пана Сеня.  Саме пан Стасюк свого часу стверджував, що пан Сень облагородить колишній парк МЮДа. Після  таких  запевнень відомого правдоборця парк таки передали пану Сеню. Він побудував там власний офіс. На цьому облагородження парку скінчилося. Чиї інтереси, окрім Сенєвих, представлятиме пан Стасюк надалі, поки що незрозуміло.
Секретар комісії - пані Олещенко – теж, скоріше за все, відстоюватиме найперше власні інтереси – намагатиметься повернути собі, пардон, пардон, громадській організації “Християнський світ”, яку вона очолює, Міський сад. Нагадаємо, у зв’язку з занедбаністю території  міськвиконком позбавив “Християнський світ” права опікуватися Міським садом. 
Крім того, маємо підстави припускати, що пані Олещенко  лобіюватиме інтереси фінансової групи пана Матицина. На виборах “Християнський світ”, очолюваний пані Олещенко, офіційно підтримував кандидатуру пана Матицина на посаду мера.  Крім того, пані Олещенко брала активну участь у проведенні знаменитих  громадських слухань, учасники яких висловили недовіру діючій владі . Ініціювали слухання  організації, що перебувають під патронатом пана Матицина  - “Бойове братство”, “Нова хвиля”. А тепер і “Християнський світ”.
Ось такий сумний виходить розклад. У кожного – особисті інтереси.  Класична ілюстрація до байки  дідуся Крилова Про Лебедя, Рака та Щуку.  Щоправда, Лебедя поки не видно.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх