Заява про екологічні наслідки діяльності

18.05.2006, 15:05 Переглядів: 1 343
які намічаються в результаті будівництва складу для зберігання тютюну та будівлі для накопичувачів різаного тютюну на вул.1905 року, 19, в місті Кременчуці,
та будівництва складу для зберігання тютюнової сировини в промисловому районі «Занасип» на вул.Ярмарковій в м.Кременчуці.

які намічаються в результаті будівництва складу для зберігання тютюну та будівлі для накопичувачів різаного тютюну на вул.1905 року, 19, в місті Кременчуці,
та будівництва складу для зберігання тютюнової сировини в промисловому районі «Занасип» на вул.Ярмарковій в м.Кременчуці.
Планується зведення будівлі для накопичувачів різаного тютюну та складу
для зберігання тютюну на вул.1905 року, 19 в м. Кременчуці в межах діючого
підприємства.
Компонентом навколишнього середовища, що піддається впливу, є ґрунти – розміщення побутових змішаних відходів, які утворюються при експлуатації
об'єкту, на міському полігоні ТПВ, та водний басейн – скиди побутових каналізаційних стоків в міські каналізаційні мережі.
Планується будівництво складу для зберігання тютюнової сировини на вул.Ярмарковій, промисловий район «Занасип» в м.Кременчуці, в межах діючого підприємства.
Компонентом навколишнього середовища, що піддається впливу об'єкта, є ґрунти – розміщення побутових змішаних відходів, які утворюються при експлуатації об'єкту, на міському полігоні ТПВ, водний басейн – скиди побутових каналізаційних стоків в міські каналізаційні мережі, та атмосферне повітря – викиди продуктів згорання від водогрійних котлів, котрі працюють на природному газі. Залпові та аварійні викиди в атмосферу -відсутні. Відповідно до розрахунків розсіювання, викиди шкідливих речовин у приземному шарі не перевищуватимуть ГДК.
Заходи, розроблені в технічному проекті, дозволяють зберегти екологічну рівновагу в районах будівництва об'єктів, знижують до мінімуму вплив негативних факторів, що діють на грунт, рослинність, повітряний простір, водні ресурси та інші компоненти природного середовища при експлуатації.
На основі аналізу кількісних і якісних характеристик шкідливостей, що утворюються в результаті експлуатації об'єктів, можна зробити висновок, що будівництво складу для зберігання тютюну та будівлі для накопичувачів різаного тютюну на вул.1905 року, 19, в місті Кременчуці, на території ЗАТ «Джей Ті Інтернешнл Україна», та будівництво складу для зберігання тютюнової сировини в промисловому районі «Занасип» на вул.Ярмарковій в м.Кременчуці на території ЗАТ «Джей Ті Інтернешнл Україна»,  не призведе до шкідливого впливу на довкілля.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх