Міст знову ремонтуватимуть. Готуйтеся до заторів

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 317
У вівторок на Крюківському мосту виник величезний затор, який зіпсував нерви багатьом водіям та пасажирам. Мешканка Крюкова Катерина Леонова зателефонувала до редакції і повідомила, що на Правобережжі автомобільна пробка розпочинається у напрямку мосту ледь не від приміщення Крюківського райвиконкому. З боку центру міста „хвіст” із автомобілів був не меншим. “Сонце палило так, що пасажирам в автобусах ставало погано.

У вівторок на Крюківському мосту виник величезний затор, який зіпсував нерви багатьом водіям та пасажирам. Мешканка Крюкова Катерина Леонова зателефонувала до редакції і повідомила, що на Правобережжі автомобільна пробка розпочинається у напрямку мосту ледь не від приміщення Крюківського райвиконкому. З боку центру міста „хвіст” із автомобілів був не меншим. “Сонце палило так, що пасажирам в автобусах ставало погано. Це якісь тортури влади над нами”, – обурювалась пані Леонова.
Водії таксі на автовокзалі радили своїм колегам з міжміських автобусів, що мали рухатися через міст, їхати в об’їзд через Світловодськ: “Так буде швидше, ніж рухатися по метру за годину”.

У чому ж причина?
Їх дві. Перша і головна – на Крюківському мосту почалися дорожно-ремонтні роботи. “Там латають дірки”, – повідомив “Телеграфу” віце-мер Сергій Бутко. На запитання, чому це робиться без попередження водіїв в ЗМІ, як було минулими роками, пан Бутко не відповів, а переадресував це питання ще одному віце-меру Миколі Порицькому, який курирує УЖКГ. Останній репортеру нашої газети повідомив, що винних покарали. Однак, кого саме, назвати відмовився.
Друга причина затору – аварія на мосту. Під колеса вантажівки потрапила жінка – водій мопеду.
У середу зранку прес-служба міськвиконкому повідомила, що ямковий ремонт дорожного покриття на мосту тимчасово призупинено до понеділка. А з понеділка його робитимуть у вечірні години, після часу “пік”. Крім того, в мерії заявили, що цей ремонт не виключає капітального ремонту мосту, який все ж заплановано зробити цього літа.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх