Меткомбінат таки планують будувати

25.05.2006, 17:05 Переглядів: 2 222
Директор ТОВ "Ворскласталь" Володимир Білоус спростував інформацію ЗМІ про те, що підприємство відмовилось від будівництва металургійного комбінату поблизу Комсомольська..

Минулого тижня всеукраїнські, обласні та кременчуцькі ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що підприємство „Ворскласталь” відмовляється від будівництва металургійного комбінату поблизу Комсомольська, біля Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. Директор ТОВ „Ворскла-сталь” Володимир Білоус назвав цю інформацію неправдивою. В ексклюзивному інтерв’ю “Телеграфу”, поширення неправдивої інформації пан Білоус пояснив тим, що існує два абсолютно різних підприємства зі схожими назвами – британсько-швейцарська компанія Vorskla steel AG (Швейцарія) і ТОВ 'Ворскласталь' (Vorskla steel ltd, Комсомольськ, Полтавська область ).
За даними “Інтерфаксу”, Vorskla steel AG має намір будувати прокатний завод потужністю 2,5 млн. тонн у м.Захони (Угорщина), а українське підприємство – ТОВ 'Ворскласталь' здійснює проектні роботи для початку будівництва металургійного заводу з виробництва слябів під Комсомольськом.
До речі, пан Білоус каже, що факт припинення виконання рішення обласної влади про відвід земель 'Ворскласталь', не заважає підприємству розробляти техніко-економічне обґрунтування для будівництва комбінату. За його словами, зараз продовжуються судові розгляди щодо справи будівництва металургійного підприємства, а на останнє судове засідання, 19 травня, позивач не з’явився, через що воно було перенесене.
Нагадаємо, „Ворскласталь” планувала побудувати електрометалургійний комбінат до 2009 року.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх