Кременчуцькі медсестри – переможниці

25.05.2006, 17:05 Переглядів: 1 620
Третьокурсниця Кременчуцького медичного коледжу Жанна Аверіна представлятиме Полтавську область на VIII Всеукраїнському конкурсі „Ескулап”, що проходитиме в Києві 30 травня. Минулого місяця Жанна виборола перше місце на обласному конкурсі студентів-випускників медучилищ „Кращий за професією”. Про це повідомив директор цього навчального закладу Володимир Литвиненко. Він сказав, що пишається своїми випускниками, тим більше, що ще двоє з них прославили наше місто в обласному професійному конкурсі.

Третьокурсниця Кременчуцького медичного коледжу Жанна Аверіна представлятиме Полтавську область на VIII Всеукраїнському конкурсі „Ескулап”, що проходитиме в Києві 30 травня. Минулого місяця Жанна виборола перше місце на обласному конкурсі студентів-випускників медучилищ „Кращий за професією”. Про це повідомив директор цього навчального закладу Володимир Литвиненко. Він сказав, що пишається своїми випускниками, тим більше, що ще двоє з них прославили наше місто в обласному професійному конкурсі. Він був присвячений Всесвітньому Дню медсестер і пройшов 11 травня в Полтаві. Про це повідомив начальник міського відділу охорони здоров’я Валерій Литвиненко.
Медсестра І Кременчуцької стоматологічної поліклініки Анна Сулєйкіна стала переможницею на цьому конкурсі. Аня, яка нещодавно закінчила коледж, каже, що потрапила на обласний конкурс після того, як перемогла в аналогічному міському. Переможниця призналася, що найважчим для неї було здолати власне психологічне напруження. Півтори години конкурсанти відповідали письмово на 150 питань. На 149 наша землячка відповіла правильно. Причому, знати треба було не лише стоматологію, а й усі галузі медицини. ІІІ місце на цьому ж конкурсі посіла теж кременчужанка Аня Лисенко – медсестра ІІ міської лікарні.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх