ДАІ обіцяє терор водіям

2.06.2006, 08:06 Переглядів: 1 519
Колишній заступник начальника ДАІ міста Олександр Волков днями став головним даішником Кременчуцького регіону. Він обіцяє позбутися черг у МРЕВ, позбавити їх посередників у роботі, влаштувати терор водіям, які їздять парком та багато іншого..
Новий начальник ДАІ регіону Олександр Волков налаштований навести порядок на дорогах та з дорогами

“ДАІ є, було і буде!”, – такими словами почав прес-конференцію для місцевих ЗМІ нещодавно призначений в.о. начальника другого міжрегіонального відділу ДАІ в Полтавській області, працівник ДАІ з 23-річним стажем Олександр Волков. Відділ, який він очолює буде обслуговувати Кременчук, Комсомольськ та трасу Бориспіль-Дніпропетровськ в напрямку кордону області з Черкащиною. Новий керівник дорожньої міліції каже, що ДАІ реформувалося, але нікуди не зникло. “Так, пройшла реорганізація. Ми тепер підпорядковані обласному керівництву. Але наші функції залишилися такими ж: оформлення аварій, затримання порушників правил дорожнього руху, угони, техогляд, якість доріг, робота МРЕВ”.
Щодо останнього, то до роботи МРЕВ у пана Волкова багато претензій. Перше, що він пообіцяв – викорінити посередників у роботі працівників цього відомства та водіїв. Друге – ліквідація черг. “Я сказав працівникам МРЕВ, що вони мають працювати до останнього клієнта”.
Новий начальник ДАІ планує суворо ставитись не лише до своїх працівників, а й до водіїв. “Ми влаштуємо справжній терор тим водіям, які їздять алеями Придніпровського парку. Парк вже сьогодні закрили знаками. І для початку поставимо під кожним знаком даішника, який писатиме протоколи на порушників”, – каже Олександр Волков і додає, що його не цікавить, як доїхати водіям до того ж бару “Ахтамар”.
На вулицях міста новий начальник планує встановити додаткові світлофори. Зокрема, вже до 1 вересня перший з них запрацює на розі вулиць Горького та Красіна, що поруч зі станцією юних техніків та школою №19. До речі, схвалює пан Волков і пропозицію журналістів покласти біля шкіл “лежачих поліцейських”.
А ось щодо шлагбаумів, на зразок того, що стоїть наприкінці вулиці Шевченка при в’їзді в “Царське село”, то Олександр Волков не підтримує облаштування ними доріг. “Той шлагбаум ставили ще під час будівництва котеджів. Він і досі стоїть. Ми не погоджували його місцерозташування. Але питання чомусь виникло лише зараз, а не раніше. Це політика. Ми підготували інформацію до міськвиконкому, нехай там і вирішують, що з ним робити”, – зазначає головний дорожній міліціянт.
Від міськвиконкому Олександр Волков вимагатиме і ремонту доріг.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх