Мікроавтобусів різко поменшає

2.06.2006, 08:06 Переглядів: 2 243
Новий конкурс на право перевезення пасажирів буде оголошено до кінця червня. Принаймні на це сподіваються у міськвиконкомі. А поки що прес-служба виконкому оприлюднила умови конкурсу, перелік маршрутів та визначену кількість транспортних засобів, їх клас та режим руху..

Кількість маршрутних автобусів та мікроавтобусів скоротиться з більш ніж 460, як зараз, до 301 одиниці. Найбільше скорочення очікує на мікроавтобуси. Їх залишиться 155, що майже втричі менше ніж зараз. Так, наприклад,
на маршруті №2 “Центр-Червоноармійська” працюватимуть 8 автобусів великого класу, які мають більше ніж 100 пасажиромісць („МАЗ”, „Вольво”, „Сканія”, ЛіАЗ) та лише 10 мікроавтобусів (до 17 місць). Великі автобуси рухатимуться у звичайному режимі, тобто зупиняючись на кожній зупинці. Мікроавтобуси їздитимуть в режимі маршрутного таксі.
На маршруті 2А “Центр-Наб.Л.Дніпрова” працюватимуть лише два автобуси малого класу (ПАЗ, „Богдан”) у звичайному режимі.
На маршруті 2В “Центр-Манагарова-Червоноармійська” їздитимуть по чотири автобуси малого класу та мікроавтобуси-маршрутки.
На маршруті №15 “Річковий вокзал-Укртатнафта” їздитимуть лише 40 великих автобусів. 10 мікроавтобусів залишаться на маршруті 15А “Вул. Перемоги-Молодіжна” та 16 на маршруті 15Б “Молодіжна-річвокзал”.
А ось весь маршрут №17 “Льотний коледж-Укртатнафта” будуть обслуговувати 25 мікроавтобусів.
20 мікроавтобусів залишаться на маршруті №16 “Вул. Петровського-вул. Коцюбинського”. Крім того на цьому маршруті працюватиме шість автобусів малого класу.
8 мікроавтобусів та 4 автобуси великого класу залишаться на маршруті №9 “Пров. Раскової-Котлова”.
Жодного мікроавтобуса не буде на маршруті №3 “Крюківський міст-Укртатнафта”. Там рухатимуться 10 автобусів малого класу.
На маршруті №11 “Вул. Говорова-297 квт” також не повинно бути мікроавтобусів. Там їздитимуть лише автобуси малого класу. Їх має бути вісім. Щоправда з першого Занасипу до Кохнівського хлібзаводу мікроавтобусами можна буде доїхати. На цьому маршруті їх працюватиме 12.
Маршрут №30 “Центр-вул. Миру” залишиться з 14 мікроавтобусами та двома автобусами малого класу. 16 мікроавтобусів та два автобуси малого класу залишиться на маршруті №18 “Ринок-Дитяча лікарня”.
Ще з десяток мікроавтобусів рухатимуться до ІІІ Занасипу. Всі інші маршрути обслуговуватимуть переважно автобуси великого та середнього класу.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх